Çarşamba, Eylül 24, 2008

Sinanlı Bld.Spor'da Aliosman Çetin dönemi


HABER-FOTO: METİN KARAKUŞ
Kırklareli Birinci Amatör Küme B Grubu takımlarından Sinanlı Belediyespor'un yeni Kulüp Başkanı, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri meydan hakemlerinden Aliosman Çetin oldu.
Sinanlı Belediyespor'un yeni Kulüp Başkanı Aliosman Çetin yaptığı açıklamada, 2008–2009 futbol sezonunda Sinanlı Beldesi'ne yakışır başarılı bir kadro kuracaklarını belirtti.
Çetin, yeni sezonda Sinanlı Belediyespor'un, özlenen eski günlerindeki başarıyı tekrar yakalayacağını belirterek, şunları kaydetti: "Her takımın ligde bocaladığı bir duraksama devresi vardır. Bizler yeni yönetim kurulu olarak çok şükür bunu atlattık ve bu sezon lige iddialı bir şekilde başlayacağız. Beldemizin güzide takımı Sinanlı Belediyespor'un hedefi yine Süper Amatör lig olacaktır, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca, Beldemiz halkı güreşe çok düşkündür, tarihte beldemizden nice başarılı pehlivanlarda çıkmıştır. Bizler de bu sezon kulübümüzde, tarihi ata sporumuz olan yağlı güreşi ve minder güreşini canlandırmak için takım kurulması için yönetim kurulu olarak çalışmalara başladık."

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...