Pazar, Eylül 28, 2008

Haliç'in yüzü bir türlü gülmüyor

HALİÇSPOR: 3 ÇIKSALINSPOR: 3

YORUM: MURAT KORUCU
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Haliçspor hayalkırıklığı yaratmaya devam ediyor. Yeşil-Beyazlılar son olarak Çıksalınspor'la 3-3 berabere kaldı.
Haliç 3 maçta toplam 2 puan kazanabildi. Çıksalın karşısında 2 sefer öne geçmelerine rağmen 90. dakikada gelen müthiş bir gol Haliç'i 3 puandan etti. Haliçsporlu oyuncular ellerine gecen fırsatları değerlendiremediler. Takım oyunundan uzak bir futbol sergiliyen Yeşil-Beyazlılar bu sezonu oldukça zor geçirecek gibi gözüküyor.

19 yorum:

Adsız dedi ki...

haliçspor hakkında bu yorumları yapan arkadaşın takıma karşı özel bir kini var galiba hem takım 3 defa öne geçti 90. dakikada o gol gelmeseydi bu rakadaş yine hatalardan bahsederdi galiba

Adsız dedi ki...

benim kimseye kinim yok. sen başka birşey izledin galiba tarafsız olmak herzaman iyidir ben her hafta haliçi izliyorum bu yazdıklarımdan sen ne anladın bilemem bunlar iyi anlamada eleştiri sen yazıyı okumadın galiba dakika 90 da kaleci topu alsaydı maç bitmişti. haliç spor forveti emin kaleciyi gectikten sonra hüseyine alda at dedi yapamadı hüseyin maradona gibi 4 kişinin içerisine giriyor boştaki adama pas atmıyor bu nasıl takım oyunu hocam acıklarsan sevinirim tarafsız olmak iyidir. daha kaybedilmiş birşey yok liderin puanı 7 bu kaçan puanlar olmasa liderdi haliç ben sene başında haliç ilk üçe girer bu takım güzel derken sen nerdeydin o yorumları okumadın heralde?

Adsız dedi ki...

aslında birşey yazmaya gerek yok kendin yazmışsin takım yenseydi o hataları gene yazardın diye. sen hataları görüpte yazmıyorsan senin ayıbın.

Adsız dedi ki...

kinin olmadığın belli bayrampaşa maçındaki yorumlarıı da biliyorum sen bi emin tutturmuşsun gidiyosun bi onun üzerinden yorum yapıyosun diğer oyuncuların senin içn önemi yok zaten işte bunun için den tarafsız değilsin ni de iyi eleştiri yapacaksan hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor demez insan şanssızlık falan der demi

Adsız dedi ki...

mrb ben cıksalın macındakı kalecı selcuk benım son pozısyonda yapacak bırseyım yoktu defans arkdsım bırak dedı bende bıraktım ondn once aldıgım topları kımse gormedı sanırım uzaktan ıkı gol atıldı bunlarada yapılacak pek bırsey yoktu varsa ıdda eden cıksın yorum yapsın vurulan topları gorseydım benden kacmazdı son pozısyonda ıse dedıgım gıbı defans arkdsımın topu uzaklastırması ve daha sonrasında kullanılan bır tac ve emının topu rakıbe vermesı duzgun bır vurusla topun aglara gıtmesı bukdarda kotu yorumlamayın kalecılerı

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR HALICSPORUN MCINI BENDE IZLEDIMM .. TAMAM COK SANSSIZ GOLLER YEDILER BU HATALAR TELEFI EDILEBILIR.. TAKIM HER GECEN GUN DAHA IYIYE GIDIYO..AYRICA EMIN GIBI ADAMA HAKSIZLIKTA YAPMAYINN..BENIMDE BABAMIN OĞLU DEĞİL AMA ADAM 90 DAKKA DURMADAN SAVAŞIYOR TARAFLI TARAFSIZ HERKESIN BEĞENİSİNİ KAZANIYO.. TAKIMDAKI EKSIKLIK MÜCADELENİN BİREYSEL DEĞİLDE TAKIM OLARAK ZAYIF OLMASI..AMA TAKIM INANN ER GECEN GUN DAHA IYIIYE GDIYO EKSIKLLER GIDERILSIN BU TAKIM BU LIGI KAFADA BITIRIR BUNA EMIN OLUN...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kavgaya gerek yok haliçspor her hafta daha ıyıye gıdıyo ve rayına oturuyo.. şansız goller yemese ıdı bu mac 7. 0 bıle bıterdıı.. haliçsporun 8 numarası hiç durmadan nasıl koşuyo anlamadık.. çok güçlü fiziği var sanki doping yapmış ..ama sonda yaptığı hata takımı 3 puanda ettı.. ama daha once kalecıyı gecıp10 numaraya alda at dedı gercekten ama olmadıı.bence bu takımm bı lıgı kafada bıtırır..başarılar haliçsporr

Adsız dedi ki...

hocam bayrampaşa macını bayrampaşalılar içinde izledim adamlar yanlış forvet cıkardılar diye dülüyorlardı sen emini savunuyorsun diyorsun adam mücadele ediyor kaleciye diyecek lafım yok adam ömrü boyunca atabilecek en güzel golünü attı bence hatan topa erken çıkıp almandı defans ile aranızdaki muhabbeti bilemem anlaşmazsızlık olmuş birazda şansızlık. emin işine gelince sende savaş takım için birşeyler yap sanada kral diyim bu hafta 9 numaralı oyuncuyu çok beğendim birde son 15 dakika kalan yanlış hatırlamıyorsam 18 numara iyiydi kaleci selçuk maç boyunca hocam sadece topa erken çıkamaman kötü gözüktü onun dışında yapacak birşeyde yoktu zaten.

Adsız dedi ki...

bundan sonra takım hakkında yorum yapmıycam yanlış anlaşılıyor ayrıca haliç maçlarına gelen birisi olarak nasıl karşı tarafı tutabilirim?
başarılar haliç...M.K

Adsız dedi ki...

Benim Gönderdiğim YoRuM BuYDu SiTeYe Günahımıda alma... site yorumcusu eklemiş.
Bu Sezon büyük ümitlerle lige başlayan haliç 3 maçta toplam 2 puan kazanabildi ÇIKSALIN karşısında 2 sefer öne geçmelerine ramen 90 dakikada gelen o müthiş gol haliçi 3 puandan etti. Haliç sporlu oyuncular ellerine gecen fırsatları değerlendiremediler takım oyunundan uzak bir futbol sergiliyen haliç bu sezonu zor geçirecek gözüküyor.

Adsız dedi ki...

haliçsporun 11 numarası Mustafa nasıldı yorumlarmısınız acaba merak ediyorumda...

Adsız dedi ki...

sol kanat iyi orta saha zayıf aslında iyi oyuncular var orta sahada ama çok boş kalıyor hucuma yönelik oynasalar çok iyi olacak geriye çekildiği zaman takım çok hata yapıyor defansın karşıladığı toplar rakibe gidiyor.

Adsız dedi ki...

bence takımın en iyisi bu hafta 10 numara ve 11 numaraydı hele oo 11 numaranın golü gercekten böyle gol her zaman olmaz.bu sene haliç 5 veya 6 sırada bitirir

Adsız dedi ki...

ben size tarafsız birisi olarak bir şey söyleyim Haliç'in Başkanı dünyada eşi benzeri görülmedik çok ama çok kaliteli bir insan. inşaallah takım da başarılı olur. doğru yoldasınız Lütfi Başkan..

Adsız dedi ki...

Başkan çok iyi niyetli amatör takımlarda böyle başkanlar çok nadir ben futbolcu olsam böyle bir başkanın üzülmesini hiç istemem takımı ailesi gibi önem veriyor takım yeniliyor oyuncularına sahip çıkıyor yemek ısmarlıyor 5 yıldızlı otellerde yatırıyor daha ne yapsın çok YaŞa BaŞKaN Nice Senelere İnşallah hedefine ulaşırsın HaYıLı BaYRaMLar. SeVGiLeRLe Murat KORUCU.

Adsız dedi ki...

ne yani murat bey şimdi bu futbolcular başkanı üzmek için çalışıyolar "bilerek bu sonuçlar alınıyor" öylemi.Ben merak ediyorum sizin asıl mesleğiniz nedir

Adsız dedi ki...

ben öyle birşeymi dedim olayı çarpıtma abicim lütfen.

Adsız dedi ki...

hem sen nerden biliyosun başkanın topçulara nasıl davrandığını sen topçu değilsin heralde öyleyse nesin?

Adsız dedi ki...

bişey bilmek için topçumu olmak gereiyor? sen benim topcu olmadı nerden biliyorsun? insanları meslegine göremi yargılıyorsun? sen suradaki yazıyı bile carpıtıyorsun sana diyecek laf yok iyi sana bayramlar. he bire Başkanı sevmiyorsun heralde öyle gözüküyor?

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...