Pazar, Eylül 28, 2008

İstanbul SAL'da haftanın görünümü

HAZIRLAYAN: BENAN DİKER





7 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın site yöneticisi maçları neye göre yayınlıyorsunuz onu merak ediyorum.3. hafta sonunda 3.grubda liderliğe oturan bi takımdan hiç haber vermemeniz yadırganacak bi durum.birde böle zor bi grupda.bu hususu göz önüne alacağınızı temenni ederek iyi yayınlar diliyorum.böle bir hizmet vererek amatör kuluplerede yardımcı olduğunuzdan dolayıda teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Taraftar haklı grupta bugüne kadar bu grubun en güçlü ve favori takımı Ümraniyespor ağırlıklı haberleri yayınladınız. Zorluklarla bu ulvi görevi yerine getirdiğinizi biliyoruz. Diğer takımlarada haberlerinizde yer verebilirseniz güzel olacak. Örneğin LİDER YENİKÖY, HADIMKÖY şu an için daha çok ilgiyi ve haberi hak ediyor. İyi çalışmalar, teşekkürler.

Adsız dedi ki...

bu bcekmece kümedüser ne kadar kötübir takımolmus ya tüm suç yönetimde bence ne kötü transfer yapmıslar sasırdım

Adsız dedi ki...

ümraniye ilce kardesim hdköy neresi

Adsız dedi ki...

En üstteki arkadaşlar Efkan abimiz eleştirilerinize zaten yanıt verecekmiş.Duyuru köşesinde yer alıyor.

Adsız dedi ki...

beyler yollayın efkan yayınlasın adam koskoca istanbulda 500 maça gelipmi izlesin gece saat 4 te bile haber yapıo adam ayıp be yolla hadımköyü yeniköyü liderleri yayınlasın ...

Adsız dedi ki...

hadimköy neresimi ? evet belki bi semtiz ama ümraniyeyi yendik.... nasıl yendi o zaman ufacık semt takımı koskoca ilçe ümraniyeyi utanın o zaman! hadimköy her sene sizin günü güçlü ilçeleri yeniyo ve terfilerde adını tüm türkiyeye duyurmuş bi takım!

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.