Pazar, Eylül 28, 2008

Çantaköyspor kendini imha etti

ÇANTAKÖYSPOR: 2 ÇATALCASPOR: 2

Stat: Silivri Stadı
Hakemler: Mehmet Civak 6, Ali Parlak 7, Erdoğan Cebe 8
Çantaköyspor: Erkan 8, Mutlu 6, Alpay 6, Serdar 6, Murat 7, Orhan 7, Abdülkerim 7, Uğur 7, Cüneyt 6, Ümit 7, Şevki 7
Çatalcaspor: Ergül 7, Mehmet 7, Polat 6, Aydın 7, Ertan 6, Evren 7 (dk 60 Emrah 6), Ömer 6, Selçuk 7, Ertin 7 (dk 88 Oğuz 6), Abdullah 7, Ümit 6
Goller: Şevki (2), Uğur (27) / Ertin (4), Ömer (14)
Kırmızı Kart: Selçuk (88)

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul 1. Amatör Küme haftaya 6’şar puanla ilk iki sırada giren lider Çantaköyspor ve takipçisi Çatalcaspor 2-2 berabere kaldı.
Geçtiğimiz haftanın en flaş takımı olan Çantaköyspor, Çatalca karşısında oynadığı futbolla saç-baş yoldurdu. 90 dakika boyunca ne oynadığı ve oyun sistemi anlaşılamayan Çanta adeta kendi kendini imha etti. 90 dakikalık maçta goller ilk yarıda geldi. 2. dakikada Şevki Çantaköy adına şık bir gole imza attı: 1-0. Şevki’nin bulduğu golden sonra Çatalcasporlu Ertin 4. dakikada cevabını verdi: 1-1.

Karşılıklı atılan gollerden sonra oyun anlayışını yitiren Çantaköy bir türlü organize olamadı. Çantaköyspor’un bocaladığı dakikalarda Ömer Çatalca adına golünü attı 1-2. 27. dakikada Çantaköylü Uğur takımına beraberlik golünü kazandırdı 2-2. Bu dakikadan sonra şuursuzca ataklar geliştiren Çantaköy sonuca ulaşamazken Çatalca yakaladığı kontratakları da cömertçe harcadı. Kalesinde devleşen yılların emektarı Erkan adeta bir faciayı önledi. Çantaköyspor, Çatalcaspor karşısında aldığı beraberlikle büyük bir fırsat tepti.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çatalca cok ii bı takım.kadrosuna tecrubelı oyuncu ercan ında kattılar ve guclerıne guc kattılaar.cok transfer catalcayı tutmak zor olucak..

Adsız dedi ki...

çatalca çok iyi takım uğur benim arkadaşım çok iyi oyuncudur yakında anlarsınız bunu hızlı topa hakim bir oyuncu onu kimse tutamıyacak yakında asker den qeldiği için daha yeni ısınıo !!!

Adsız dedi ki...

ugur kim ya :)

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...