Pazar, Eylül 28, 2008

Sefaköy Kartal'ı yüksekten uçuyor

SEFAKÖY KARTAL: 5 BAYRAMPAŞA YENİYOL: 1 (BG)

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul B Gençler Ligi 6.Grup’ta, Sefaköy Kartalspor ligin üçüncü haftasında kendi evinde Bayrampaşa Yeniyolspor ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Sefaköy Kartalspor 8. dakikada Tolga’nın attığı golle 1-0 öne geçti. 15’te Emre skoru 2-0 yapan golü attı. Skorun rahatlığıyla farkı artırmaya çalışan siyah-beyazlı Kartalspor, 25’te Yasin’le üçüncü golü buldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının hemen başında oyun hakimiyetliğini eline alan Kartalspor 48’de Emrah’ın attığı golle skoru 4-0 yaptı. Orta sahadan gelen uzun topla buluşan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Yeniyolsporlu Göksel topu ağlara gönderdi ve farkı üçe indirdi. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol 82’de Tolga’dan geldi. Tolga kendisisini ikinci, takımının da beşinci golünü attı. Bu sonuçla Yeniyolspor ilk mağlubiyetini alırken, Kartalspor da lideri farklı mağlup ederek sahadan mutlu ayrıldı.
Haftaya lider giren Yeniyolspor ilk yenilgisini aldı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Brilliant website, I had not come across amatorfutbol.blogspot.com earlier in my searches!
Carry on the great work!

Adsız dedi ki...

Wow neat! This is a really great site! I am wondering if anyone else has come across something
similar in the past? Keep up the great work!

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...