Salı, Eylül 30, 2008

Kartal Stadı'nda puanlar paylaşıldı

SEFAKÖY KARTAL: 2 YENİ ORTABAYIR: 2

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul 1.Amatör Küme’de 14.Grup’ta 3.hafta mücadelesinde Sefaköy Kartalspor ile Kağıthane temsilcisi Yeni Ortabayırspor karşı karşıya geldi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan misafir takım Ortabayırspor karşılaşmanın 7.dakikasında Erdem’in atığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün şokunu çabuk atlatan ev sahibi Kartalspor rakip kalede etkili olmaya başladı. Özelikle İlkay ve Birol’un atakları Ortabayır defansına zor anlar yaşatmaya başladı. Bu ataklardan birinde Ortabayırlı futbolcu, Kartalsporlu futbolcuyu ceza alanın içinde düşürülünce karşılaşmanın orta hakemi Bayram Başkan penaltı noktasını gösterdi. 40. dakikada penaltıyı kullanan kaptan Cem, Kartalspor’un beraberlik golünü kaydetti ve karşılaşmanı ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

İkinci yarı, ilk yarıya göre daha derli toplu gözüken ev sahibi Kartalspor oyun kontrolünü de eline geçirdi ve rakip kalede gol aramaya başladı. Ataklarını sıklaştıran siyah-beyazlı ekip ikinci yarıda Uğur’un yerine oyuna giren Bora’nın 75. dakikadaki golüyle 2-1 öne geçti.
Mağlup duruma düşen Yeni Ortabayırspor berberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Skoru korumaya çalışan Kartalsporlu futbolcular defansa çekilince Kağıthane ekibi de etkili olmaya başladı. 87. dakikada Yeni Ortabayırsporlu Faruk takımının berberlik golünü attı, mücadele 2-2 sona erdi.
Sefaköy Kartalspor'da maç öncesi son taktikler verilirken...
Sefaköy Kartalspor galibiyeti, bitime 3 dakika kala yediği golle kaçırdı.

Sefaköy Kartalspor'un eski ve yeni başkanları maçı bir arada izledi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sefaköykartal bir kartalsporlu olarak bizi üzüyor her takıma bir yener dayı ğibi hırslı ve azimli bır yönt.lazım ondakı kazanma arzusu oyuncularda olsa yenemiyecekleri takım yok.yanlız,başkanmısın,antrenörmü,taraftarmısın karar ver görevyapanlarıda yıpratma.herşeyin iyisini sen bilemezsin,atlatco madrit başkanınımı örnek aldın.seni seviyoruz yaner dayı.kartal uçacak.kartalsporlu

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.