Çarşamba, Eylül 24, 2008

Keşan Gençlik'ten Özcan'a ziyaret


15 Eylül 2008 Pazartesi günü yapılan olağan genel kurulda göreve gelen Keşan Genlik ve Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu önceki gün Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ufuk Akın, Sekreter ve Basın Sözcüsü Erdoğan Demir, Muhasip Üye Çağlar Değirmendereli ile Altyapı Sorumlusu Güray Ece saat 14.45 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelerek burada Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret ettiler.
Özcan, yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek, “Keşan Belediyesi olarak voleybol branşımız imkanlar ölçüsünde Edirne’yi Türkiye Aroma 3.Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Keşan Gençlik ve Spor Kulübümüze gereken desteği vermeye hazırız. Sizlere de yeni görevinizde başarılar dilerim” diye konuştu.
Akın’da Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak hedeflerinin grupta ilk 4 takım arasına girerek 2.Lige terfi müsabakalarına katılmak olduğunu belirterek , “Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak Keşan’a yeni bir heyecan getirmek istiyoruz. İlçemizin tanıtımı konusunda da kulübümüzün büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Takımımıza destek anlamında çeşitli ziyaretlerimiz olacak ve bazı projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. Bu arada kulübümüze her zaman büyük destek veren ve her zaman vermeye hazır olan Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan’a da teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...