Salı, Eylül 30, 2008

Feriköyspor taraftarı: Olayda tahrik var


İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup’ta Feriköyspor’un Büyükçekmecespor’u deplasmanda uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 yenmesinden sonra patlar veren olaylarla ilgili olarak Genç Feriköylüler (GFK) Grubu bir açıklama yaptı.

Büyükçekmece’nin sahasında oynanan maçta golden sonra Feriköysporlular sahaya girmiş ve olaylar çıkmıştı. Sezon başında hiçbir olaya karışmama kararı alan Feriköysporlu taraftarlar, http://www.gencferikoyluler.com/ sitesinde yaptıkları açıklamada, “Sezon Öncesi Duyurduğumuz Bu Sene Taraftar Olarak Takımımızın Önünde Engel Olabilecek Her Hareketten Kaçınacağımıza Dair Konu; Onları Haksızlıklara, Saldırılara Karşı Korumayacağımız Anlamına Gelmiyordu. Büyükçekmece Maçında Tribünlere Hakaret Edip, Tahrik Eden Rakiplere Karşı En Güzel Cevabı Gösterdiğimizi Düşünüyoruz . Bizler Herkese Anladığı Dilden Konuşuyoruz” denildi.

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, takımlarının attığı gol sonrası futbolcularıyla sevinirken Büyükçekmecesporlu bir yetkilinin Feriköy tribünlerine yaklaşıp tahrik edici sözler söylediğini öne sürdü.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

şaşırmadım bunlar bu hareketleri hep yapıolar! tahrik varmış ramazanda bi takımın oyuncularına ana bacı küfür eden taraftardan ne beklersin!

Adsız dedi ki...

Sen kesin hadımköylüsün kuyruk acından belli.. Herkese Anladığı dilden konuşuruz ! Bizler FERİKÖYLÜYÜZ !

Adsız dedi ki...

kardes ben feriköy takımını 5 6 senedr izlerm taraftarınıda aynı sekilde aynı zamanda kustepede oynuyorum aynı grubada düştük ama feriköy takımı kendi topcusuna küfür etmez rakip taraftarada gerektiği gibi davranıyorlar emin olun..

Adsız dedi ki...

ben bir futbol sever olarak feriköylü olmasambıle taraftarı sapına kadar delikanlıdır.siz gidin feriköye centilmence onları tahrik etmeden sadece futbolunuzu oynayın ve yenin sızleri alkışlamazlarsa ne isterseniz yazın.siz naye layıksenız o taraftar öyle davranır delikanlı harbi olun sizin kılınıza dokundurtmazlar.floryali

Adsız dedi ki...

maçta bende bulunuyordum sizi aydınlatmak için yazıyorum bunu ... biz takımımızla sevinirken ordan karşı rakibin başkanı geldi ve bize adam gibi sevinin LAN siz çingenemisiniz KÖPEK ler dedi ve ondan sonra sen kimsin dedik ve bunun sonucu aldıgımız cevap küfür oldu bizde buna daha fazla dayanamadık ve . . . GERİSİ MALUM OLAYLAR !!

Adsız dedi ki...

Feriköy'lü arkadaşlar, sene başı kura çekiminde diğer SAL takımları sizi gruplarında istememişti. hatırlayın. kendi takımınıza zarar veriyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Biz Tahrik Edilmediğimiz Sürece Hiçbir Olayda Bulunmuyoruz. Bu Seneki Önceki Maçlarda Hiç Olay Olmuş mu Acaba Sorup Soruşturun ! Yenibosna Deplasmanı İse Dostluk İçersinde Geçti. 1 Kere Bile Küfür Kullanmadık. Anlatmak İstediğim Olaya Tek Taraflı Bakmayın. Feriköylüler Herkese Anladığı Dilden Konuşur.

Adsız dedi ki...

sal takımları bizi grupta istemedilerse ne mutlu bize ozaman bu bızım hem taraftar ve hem takımımızın nekadar iyi durumda olduğumuzu takımalrın bizden nasıl cekındığini gösterır zaten 3te 3 yaptık we en zor 2deplasmandan galibiyetlerle ayrıldık sahamızdada nurtepeyı yendık.. biz 3ligi hakedıyoruz inanıyoruz herkeze saygılar....

OLAYIDA ANLATAYIM SİZE:BİZ DEPLASMANDA OYNAMIMIZA RAĞMEN MAÇA TARAFTAR OLARAK SEYIRCI OLARAK USTUN BASLADIK TAKIMIZI KUFURSUZ WE TAHRIKSIZ SEKILDE DESTEKLEMEYE BASLADIK MAÇ TAMBIR ORTASAHA HAWASINDAYDI GOLU ATAN KAZANIR GIBISINDEN ÇEKMECE İYİ KAPANIYODU ÇEKMECELI YONETICİLER GERGIN BİR GÖZLE BİZLERE TAHRİK EDİCİ SEKILDE BAKIYOLARDI WE NİTEKIM 90+2DE GOLU BULDUK WE DAHA SONRASINDA MAÇ BİTTİ BİZİM SEWİNCİMİ KISKANAN BİR İKİTANE ÇİRKEF YONETICI SAHANIN İÇİNDEN EL KOL HAREKETI YAPTI. WE BUNUN SONUCUNDA BİZDE SAHAYA GIRDIK WE HEPSINE HADDİNİ BİLDİRDİK... ONLARDA FERİKÖYUN KIM OLDUĞUNU OĞRENMİŞ OLDULAR BU SAYEDE...

Adsız dedi ki...

bir spor sever.ben nurtepe - feriköy maçına gittim nurtepe takımının ikinci yarı baskılı oynamasına karşın mağlup olmuştu.nurttepe tafartarıda açık tirübünden takımlarını destekledi.yalnız en küçük bir olay çıkmadı hem tirübünlerden hemde oynanan futboldan keyif aldım ayrıca iki tarafın taraftarlarıda ortamı gerecek hakarette bulunmadı.iki takımada başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Evet Stadımızda Oynanan Nurtepe Maçında ve Deplasmanda Oynadığımız Yenibosna Maçlarında En Ufak Bir Olay Çıkmadı. Feriköydeki Nurtepe Maçında da 15-20 Kişi Kadar Nurtepe Taraftarı Geldi , Misafir Takım Tribünlerinden Takımlarını Destekleyip Rahat Rahat Çekip Gittiler. Çünkü Bizler Nasıl Deplasmanlara Takımımızı Desteklemeye Gidiyorsak Her Takımında Feriköyümüze Gelip Takımını Desteklemeye Hakkı Var. Yenibosna Deplasmanına Gittik Çiçeklerle Karşılandık Bizde Onlara Çiçek Verdi ve Yine En Ufak Olay Çıkmadı. Feriköy Taraftarına Karşı Lütfen Ön Yargılı Olmayı Bırakalım. Bizler Sadece Armanın Peşindeyiz ! B.Çekmece Deplasmanlarında Yaşananların Sorumlusu Bizler Değiliz !

Adsız dedi ki...

görün ne çekmeçe maçı gibi olaylar çıkçak bu sezon! sonra feriköy taraftarları yine aynı senaryoya başlıcak tahrik var! armanın peşindeyiz!

Feriköy dedi ki...

evet feriköydeki feriköy nurtepe maçında olay çıkmadı.nurtepe deplasmanına gittiğimizde söylediğimiz istiklal marşımızın ıslık ve davullarla nurtepe taraftarınca kesilmek istenmesi her marşın akabinde kahrolsun pkk sloganlarımızdan sonra nurtepe taraftarının tribünümüze saldırması sonucu olaylar çıktı.bir kaç nurtepeli taraftar demiyorum örgüt sempatizanı şişe ve taşlarla yaralandı.ardından emniyet güçlerine serzenişleride ilginçti kahrolsun pkk diyerek provake ediyorlar ! maç bu gerginlik altında sürdü ve takımımızın 4-3 lük galibiyeti ile sona erdi.maç sırasında yaklaşık 3 otobüs çevik kuvvet takviye olarak geldi.

Adsız dedi ki...

ben bir yedikulespor seyircisiyim ama amcamlar feriköyde oturuyorlar maçlarına 5 6 kez gittim feriköyün biz yedikulespor gibi seyircisi var duruma göre hareket ediyor bence haklıdır feriköy bu sene yedikuleyle feriköy aynı grupta maçların centilmenlik dostça çekmesi dileğiyle feriköye başarılar GENÇ YEDİKULELİLER

Adsız dedi ki...

ben yedikulespor aşığıyım işallah bu sene 3. lige çıkarız çünkü artık yeter sabrımızı taşırıyorlar feriköy sporada başarılar dileriz since 1944 genç yedikuleliler

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.