Pazar, Eylül 28, 2008

Ayazağa'da bayram hediyesi İsmail'den


Ayazağaspor'un penaltıdan bulduğu ilk gol...

ORHANLI BLD.SPOR: 2 AYAZAĞASPOR: 3

HABER-FOTO: ERHAN HARPUT
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen Ayazağaspor, deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Orhanlı Belediyespor'u son dakika golüyle 3-2 mağlup ederken, maçın uzatma dakikalarında İsmail'in ceza sahası yayının üstünde attığı şık gol Yeşil-Sarılılar'a 3 puanı getirdi.
Tuzla'ya bağlı Orhanlı beldesindeki maçın rüzgarlı ve şiddetli yağış altında oynanmasından dolayı her iki takım da oldukça zorlandı. Dakikalar 10'u gösterirken Ender'in kafayla topu düzeltmesinden sonra rakip oyuncunun topu elle kestiğini gören maçın hakemi penaltı atışına karar verdi. Topun başına geçen Yusuf topu filelerle buluşturdu: 0-1. Ayazağaspor golü bulmasından sonra rakip kalede ataklarını geliştirdi ve sayısız gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın hakeminin yönetimi maçta tribündekilerin ve saha içindeki oyuncularının tepkisine neden oldu. Orhanlı Belediyespor bir penaltı golüyle eşitliği sağlarken, 35. dakikada Ayazağaspor'un kullandığı serbest atış bir anda Orhanlı kontratağına dönüştü ve Bordo-Mavililer bir gol daha bularak devreyi 2-1 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısının hemen başında sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Sevdet'in ortasında arka direkte topa iyi yükselen Serkan skoru eşitledi: 2-2. Rakiplerinin kazandığı haftada zirve yarışında yara almak istemeyen Ayazağaspor ilerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştırdı ancak Orhanlı Belediyespor'un kalecisi oldukça başarılıydı. Bazen de direk gole izin vermedi. Ancak uzatma anlarında ceza yayının üstünden çok sert ve düzgün vuran İsmail Ayazağaspor'a 3 puanı getirdi.
Ayazaqaspor, bu galibiyetle, Sultanbeyli yenilgisini telafi etti.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

grupta Ayazağa ve Levent var adam gibi takım.geri kalan takımlar en fazla iki haftaya kadar patlar

Adsız dedi ki...

ayazağa bu maçı hiç haketmedi orhanlı belediyesporun yan toplardaki zaafiyeti bu sonucu kaçınlımaz kıldı .iyi bir hocaları olsa iyi takım ..

Adsız dedi ki...

Ayazağa bu maçı hiç haketmedi diyen arkadaş..Maça gelmedin sanırım..yahud maçı evden seyrettin anlaşılan :)

Komik çok komik :)

Adsız dedi ki...

orhanlılı orhann:)) sen yanlış maç seyrettin heralde aslann!berabere de bitebilirdi maç ama öyle de olsa Ayazağamızın hakkıydı maç.

Adsız dedi ki...

orhanlı böyle devam ederse seneye geldiği yere döner gibi gözüküyo.sezon başı yaptığı transferlerden doğrudüzgün iyi adam yok açık konuşalım.defansı sıkıntılı ortasahası oyunu seyrediyo forvet basmıyo.hocanın biraz daha baskılı oynatması lazım.ayazağada bu sene biraz zor playoff gider gibi gözüküyo.yusufuda attığı golden dolayı tebrik ediyorum.heriki takımada başarılar.

Adsız dedi ki...

guzel bır mactı ama hakem saolsun macı katlettı her ıkı takım ıcınde gecerli. ayazaga ıyı takım ama o kadar abartılacak bı yonlerı yok. orhanlıda ıyı takım ama bı turlu sonuca etkı edemıyolar. ama bu gruptan dusmezler bence ılerleyen haftalarda puanlar alıcakalrına emınım.

Adsız dedi ki...

ewet sizin adam gibi takım dediğiniz takım olan ayazağaya 3çektik geçen hafta ewet bir diğer adam gibi dediğiniz takıma lewent deplasmanına gidiyoruz adam gibi takım SULTANBEYLİSPOR ŞAMPİYON ŞAMPİYONN ŞAMPİYON YEŞİLL BEYAZZZ YEMYEŞİLLL BEMBEYAZZZ

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.