Çarşamba, Eylül 24, 2008

Gümüşdağ'dan kulüplere iftar yemeği

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Küçükçekemce İlçesinin sevilen iş adamlarından olan rahmetli Muharrem Gümüşdağ’ın oğlu Gökhan Gümüşdağ, babasının hayırına Küçükçekmece ilçesindeki Spor kulüplerine iftar yemeği verdi.
Küçükçekmece İnönü Mahallesi AKTİF Spor Tesisleri’ndeki iftar yemeğini organizasyonunu Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yaptı. Yemeğe İASKF yöneticilerinden Bahri Savaş, Aptullah Kaya, İbrahim Mamati, İsmail Öngün, Anavatan Partisi il Başkan Yardımcısı Cemalettin Kalkan, Küçükçekmece Anavatan Partisi İlçe Başkanı Kadir Ük, Küçükçekmece Büyük Birlik Partisi İlçe başkanı Gafar Özer, Demokrat Parti ilçe yöneticisi Sadık Şencan, Gönül Birliği yöneticilerinden ve eski futbolculardan Mehmet Sunay ve 150’ye yakın spor kulüp başakanı, yöneticileri ve antrenörler katıldı. Yemek duasını Sultanmurat Mahallesi Yeni Cami imamı yaptırdı.

İASKF yöneticisi ve Küçükçekemce Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk iftara katılanlara bir konuşma yaptı. Gençtürk, “İlçemizin çok sevilen ve spor kulüplerine büyük emekleri olan merhum Muharaem Gümüşdağ’ın oğlu babasının hayırına bir iftar yemeği vermek istediğini bizlere bildirdi. Bu akşam da bu vesileyle burada bulunmaktayız. Geldiğiniz için hepinize ve bu akşam bizleri sizlerle buluşturan merhum Muaharrem Gümüşdağ’ın oğlu Gökhan Gümüşdağ’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gökhan Gümüşdağ da spora hizmet eden, yarının futbolcularını yetiştiren ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan kulüplerin değerli spor adamlarına teşekkür ediyorum. Bu iş yürek işi, zaman işi, gönül işi. Ben de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor kulüplerimizin de her zaman yanındayım” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...