Pazar, Eylül 28, 2008

İkisine de yaramadı

ÇELİKTEPESPOR: 2 MURADİYESPOR: 2

HABER: ERDEM DERELİ
İstanbul 1. Amatör Küme 15. Grup'un iki güçlü ekibini karşı karşıya getiren maçta Çeliktepespor ve Muradiyespor 2-2 berabere kaldı. Böylece iki takım da lider Yenigayret'in puan kaybettiği haftada zirveye oturma şansını yitirdi.
İlk yarı Beşiktaş temsilcisi Muradiye'nin etkili oyunuyla başladı. Üst üste ataklar yapan Kırmızı-Siyahlılar dakika 36'da istediği golü buldu. Korner atışından gelen topu Çeliktepe defansı uzaklaştırmak isterken top Muradiyelı oyuncuya çarptı ve meşin yuvarlak direk dibinde 8 numaralı Muradiyeli oyuncunun kafasında ağlarla buluştu. Gol sonrası ofsayt tartışmaları yaşandı. Devre, Muradiyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci devrede işler tersine döndü ve maça 3-5-2 taktiğiyle çıkan Çeliktepe daha etkili olmaya başladı. Çeliktepeli 9 numaralı genç forvetin attığı şık golle Sarı-Siyahlılar beraberliği sağladı. Çeliktepe ataklarını daha da sıklaştırsa da savunmada büyük boşluklar verdi. Ve Muradiye kontratak sonucu boş pozisyonda golünü attı: 1-2.
Golü yiyen Çelıktepe tekrar ataklara başladı ve oyuna sonradan gıren 16 numaralı genç futbolcu bir karambolde topu çok şık şekilde ağlara yolladı: 2-2. Maçın 90. dakikasında ilk olarak Çeliktepe, sonrasında Muradiye yüzde 100'lük goller kaçırdı. Son saniyelerde Muradiye kaptanı itirazlardan dolayı ikinci sarı karttan atıldı ve maç bu skorla; 2-2 sona erdi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

muradiyede yenigayrette elimizden kaçtı özellikle gayreti ezdik ezdik muradiye fena dgeildi ama ikinci yarı onlarda mahküm oldu kontratakta buldlar bi gol çeliktepe gümbür gümbür bu hafta çapaya çok büyük süprizleri var izleyin görün

Adsız dedi ki...

şampiyon belli ikinci kim derim ben

Adsız dedi ki...

nasıl muradiyeyi hapsettiniz bizde maçı izledik adamlar ezdi sizi şanslısınız ki 2 gol buldunuz ama herzaman şans yanınızda olmaz

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.