Salı, Eylül 30, 2008

Yenisahraspor'un gözü zirvede


İstanbul 1. Amatör Küme 17. Grup takımlardan, Kadıköy temsilcisi Yenisahraspor, bu sezon şampiyonluğu hedefliyor. Ligin ilk iki haftasında yediği son dakika golleri nedeniyle beraberlikle yetinmek zorunda kalan Mavi-Beyazlılar, bu hafta evinde ağırladığı Pendik Doğanspor’u kaptan Güngör, Mustafa ve Mert Uzun’un attığı gollerle 3-2 yenmeyi başararak puanını 5’e çıkarttı ve namağlup unvanını korudu.

İlk iki haftada kaybettikleri 4 puanı ilerleyen haftalarda telafi edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Şeref Uzun “Bu sezon takımımızdan şampiyonluk bekliyoruz” dedi. Uzun, şampiyonluk için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve gerekli mevkilere 5 takviye yaptıklarını söyledi. Yenisahraspor Başkanı Uzun ayrıca alt yapıda da çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını, kulüp alt yapısında 150, spor okulunda ise 130 öğrenciye hizmet vermekte olduklarını, tüm branşlarda liglere katıldıklarını dile getirdi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yenisahraya kurtköy macında başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

güngör abi büyüksün.

Adsız dedi ki...

merabalar adım yusuf 1991 doğumluyum futbol hayatıma amatör klüb taşdelen sporda başladım 16 yaşımda a takıma yükseldim daha sonra 3 lig. anadolu üsküdar futbol klübünde oynadım ailevi sorunlar yüzüznden 2 sezon ara verdim futbola ve şimdi yeni sahra futbol klübüile yine başlamak istiyorum mevkim kaleci yardımcı olursanzı sevinirim 05383153716 şimdide teşekkür ederim...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.