Çarşamba, Eylül 24, 2008

Dolayobaspor'da sıkıntılı günler


İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup’ta sezona zorlu bir fikstürle başlayan ilk hafta deplasmanda Kağıthane GÜllüoğluspor’a 2-0, ikinci hafta ise sahasında Güzelcespor’a 1-0 mağlup olan Pendik temsilcisi Dolayobaspor’da keyifler kaçık. Alınan bu sonuçlar, yaşanan ekonomik sorunlara tuz-biber oldu.
Fazla transfer yapamayan Bordo-Mavililer yalnızca Balkan Yeşilbağlar’dan forvet Ulaş ve daha önce Erzincaspor’da profesyonel oynayan orta saha Tolga’yı transfer etti. Ancak Tolga’nın transferi takımda bazı sorunları da beraberinde getirdi. Takımın geri kalanının Tolga’yı istemediği, bu oyuncunun Güzelce maçı öncesi idmanda diğer oyuncularla tartıştığı ve bu nedenle kadro dışı bırakıldığı gelen haberler arasında. Ancak başarılı futbolcu hafta sonu Erokspor’a karşı sahada olacak.
Tecrübeli futbol adamı Cengiz Tomaç’ın çalıştırdığı Dolayobaspor’da bu sezon ekonomik sorunlar devam ederse Pendik ekibini zor günler bekliyor gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...