Pazartesi, Eylül 01, 2008

Uzunköprüspor artık sıkıntı çekmeyecek


Bir dönem profesyonel liglerde fırtına gibi esen, ancak geçen sezon büyük bir ekonomik kriz yaşayarak Edirne Süper Amatör Küme'de 1. Amatör'e düşen Uzunköprüspor eski günlere dönem amacında.


Kulüp Başkanı Alparslan Murat Tatlı, Uzunköprüspor yönetim Kurulunun 2008-2009 sezonu hazırlıklarına başladığını ve önümüzdeki yıllarda mali, sportif ve kurumsal yapı itibariyle sıkıntı çekilmemesine yönelik yapılabilecek işlerin görüşüldüğü bir toplantı yaptıklarını söyledi. Tatlı; "Uzunköprüspor artık ekonomik ve sportif yönden sıkıntı çekmeyecek. Uzunköprülü halkımızın seyir zevkine hitap edecek bir takımı oluşturma işini arkadaşlarımızla birlikte başlatmış bulunuyoruz. Bizler Uzunköprüspor Yönetim kurulu olarak en başta gelen hedefimiz, altyapı öncelikli iyi ve kaliteli futbolculardan takviyeli Uzunköprüspor'u layık olduğu yere taşıyacak bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Bu konuda Teknik Direktörümüz Turgay Kuyucu'nun arkasındayız ve kendine sonuna kadar güveniyoruz. Bu zorlu yarışta Sporsever halkımızı da yanımızda görürsek daha da keyif alacağız" dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

uzunköprüspor için elimizden geleni yapardık halk olarak ama belediye başkanımız yani büyüklerimizde iş yok bi belediye otobüsü bile olmayan belediyenin spora katkısı ne olur. uzkop e başarılar...

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.