Pazartesi, Mart 10, 2008

Hastane Bayırı farklı galip


SARAYCIKSPOR: 2 HASTANE BAYIRISPOR: 5

HABER: EMİN KURT
Hastane Bayırıspor bu hafta deplasmanda karşılaştığı Saraycıkspor’u farklı yenerek Çanakkale 1. Amatör Küme'de zirveye yerleşti ve haftayı liderlikle kapadı. Maça çok iyi başlayan deplasman ekibi Hastane Bayırıspor daha ilk dakikalarda Saraycık kalesini abluka altına aldı. Henüz 5. dakikada Birkan Arslan’ın şutunu aynı güzellikte kaleci çıkardı. Ataklarını iyice sıklaştıran Hastane Bayırıspor sağdan Erman Erte’nin nefis ortasına Semih ayak koyarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Özellikle misafir ekibin yakaladığı birçok pozisyonu cömertçe harcaması ilginçti. Hastane Bayırıspor Maçın 35. dakikasında kazanılan serbest vuruş kazandı. Erman Erte'nin nefis şutu gol oldu ve durumu 2-0'a getirdi. İlk yarı böyle bitecek derken ani gelişen ev sahibi ekip atağında topu elle kesen Levent sarı kart gördü. Atışı kullanan Yahya'nın sert şutunda kaleci topu tuttu ama bacak arasından kaçırdı. Böylece Saraycıkspor golü bulmuş oldu ve durumu 2-1’ e getirdi ve ilk yarı da bu sonuçla sona erdi.
İkinci yarı Saraycıkspor kontrataklarla Hastane Bayırıspor kalesini yoklamaya başladı. Nitekim 52. dakikada ara pasını iyi değerlendiren Yahya hem takımının hem kendisinin ikinci golünü kaydetmiş oldu: 2-2.
Ancak Saraycıkspor fazla sevinemedi: Santranın hemen arkasından sağdan gelişen atakta Birkan Arslan Hastane Bayırı'nı 3-2 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra kontrolü eline alan Hastane Bayırıspor geliştirdiği ataklarla ev sahibi kalesine yüklendi. 75. dakikada Birkan Arslan takımını rahatlatan golü attı: 4-2. Misafir ekip bu maçta gol kaçırma rekoru kırdı. Ani gelişen atakta orta sahada kaptığı topu tek başına kaleye giderek golü atan Semih Hastane Bayırı'nı 5-2 öne geçirdi.
Ev sahibi ekip nadir girdiği pozisyonlarda da pek fazla etkili olamayınca maç 5-2 deplasman ekibi Hastane Bayırıspor’un üstünlüğü ile sona ermiş oldu. Kırmızı-Mavililer bu galibiyetle liderliğe yükseldi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.