Cuma, Mart 28, 2008

Ayşekadın GB şampiyonluğu kutladı


HABER-FOTO: CÜNEYT ÇAKIR
Edirne Süper Amatör Küme Şampiyonu Ayşekadın Gençlerbirliği camiası şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Kırmızı-beyazlı futbolcular 3. Lige yükselme maçları öncesinde moral kazandı. Yemekte, futbolcu ve yöneticiler birlikte eğlenerek, birlik-beraberlik mesajı verdi.
İki köprü arasındaki bir restoranda verilen yemeğe Edirnespor Başkanı Erkan Even ile Teknik Direktör Arda Denizeri de konuk olarak katıldı. Ayşekadın Gençlerbirliği yöneticilerinden Nihat Bodur, futbolcuları tek tek sahneye davet etti ve yöneticiler de futbolculara başarılarından dolayı çiçek verdi. Edirnespor Başkanı Erkan Ever de konuk olarak katıldığı yemekte konuşma yaparken, Ayşekadın Gençlerbirlği'ne terfi maçlarında başarılar diledi.
Ayşekadın Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Önder Özcan, yarından itibaren Edirnespor Başkanı ile birlikte Edirne’yi yönetenlerle görüşeceklerini ve destek isteyeceklerini bildirdi.

Bu arada, Ayşekadın Gençlerbirliği'ne bu sezon büyük maddi destekte bulunan Zübeyde Karadeniz de şampiyonluk yemeğine onur konuğu olarak katıldı. Futbolcular, Karadeniz’e şampiyonluk kupasını verdikten sonra, sıraya girerek tek tek elini öptüler. Ayşekadın Gençlerbirliği yöneticileri, teknik sorumluları ve futbolcular daha sonra piste çıkarak birlikte oynayıp şampiyonluklarını kutladı.


Gürpınarspor'la hazırlık maçı
Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar pazar günü İstanbul'a giderek, Gürpınarspor'la bir hazırlık maçı yapacak. Gürpınar Stadı'ndaki maç 14.30'da başlayacak.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.