Cuma, Mart 21, 2008

İst. Bafraspor Çanakkale'deydi


İstanbul Bafraspor ve Bayrampaşa Kulüpler Birliği Şehitler Haftası dolayısıyla Çanakkale Şehitliği'ni gezdi. Bayrampaşa Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen geziyi, İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal'dan dinleyelim...

Bayrampaşa belediye başkanımız ve çalışma arkadaşlarına böyle anlamlı, muhteşem, güzel bir organizasyonlarından dolayı minnetkarlığımızı sunarım. İstanbul Bafraspor Kulübü olarak bu katılımımızdaki hoşlukları görmemek elde değil.
İnsanlar hayatlarında ne amaç olduğunun farkına varması için böyle etkinliklerdeki duyguyu hissetmesi gerekir. İnsanlar halen böyle duyguları yaşadıktan sonra kendilerinde bir fark hissedemiyorsa, bu Türklük gururumuzun ne şartlarla oluştuğunu, dedelerimizin mücadelesini benimseyemiyosak işte o zaman Allah (cc) rızası için dönüp aynaya ve arkanıza bakın ve nereden geldiğinizi bir düşünün. Şu an aldığımız rahat nefesin sebebinin Çanakkale'deki o cengaverler değil miydi? O cengaverler Allah (cc) için ve ülkemizin bir karış dahi toprağı için, biz torunlarının rahatlığı için kanlarını dökmemiş miydi? Düşünün... Ben kimim, ecdadım kimdi ve ben şimdi ülkem için ne yapıyorum diye... Kendimizi Allah (cc) rızası için sorgulayalım.

Ben Mustafa Ünal, hayatımda Çanakkale Şehitliği'ne ilk defa gittim. İki gündür aklımdan hiç çıkmıyor. Orada yüreklerim sızladı ve kendime devamlı sordum, "Acaba bizim için canlarını feda eden o insanlara layıkmıyız?'. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözünü hatırlayalım, birlik ve beraberlik içinde olalım. Sonra ve en önemlisi Allah'ın (cc) izni... Elhamdülillah müslüman ve Türk olduktan sonra bizim belimizi kimse bükemez, büktürmeyelim.

Rehberimiz Erol Güven beyefendiye buradan anlatımlarındaki hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz. O İnsan anlatırken kendinden insan geçiyordu. İşte özümüz bu olmalı. Ben şahsım ve ist. Bafraspor Kulübü adına değerli belediye başkanımız Hüseyin Bürge'ye, kulüpler birliği başkanımız Mehmet Kalemci'ye ve tüm çalışma arkadaşlarına böyle muhteşem bir organizasyondan dolayı teşekkür ederiz. Allah (cc) razı olsun sizden, sağolun var olun.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.