Çarşamba, Mart 26, 2008

Babaeskispor Fethiye kampında

Kırklareli şampiyonu Babaeskispor'da keyifler yerinde...

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Üçüncü Lige terfi müsabakalarında Kırklareli'ni temsil edecek olan Süper Amatör Küme şampiyonu Babaeskispor, son hazırlıklarını tamamlamak üzere, Kaymakam Mustafa Demir tarafından ödül olarak Muğla'nın Fethiye İlçesine 10 günlük kampa gönderildi.
Terfi müsabakaları öncesi Fethiye Turkuaz Garden Otel’de kampa giren Babaeskispor, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapıyor.
Babaeskispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, yaptığı açıklamada, takımdaki son hazırlıkların mükemmel bir ortamda büyük bir neşe içerisinde geçtiğini belirtti. Erdem, şunları kaydetti: "Fethiyespor Kulübü bize burada büyük bir konukseverlik gösterdi. Burada hiç yabancı gibi değiliz, kendi sahalarını bizlere antrenman yapmak için tahsis ettiler. İstanbul'da kuraların çekilmesine az bir süre kaldı. Hangi gruplarda yer alacağımız önümüzdeki günler belli olacak. Burada 10 günlük kamp süresi içerisinde iki hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Döndükten sonra ise son olarak Edirne şampiyonu Ayşekadın Gençlerbirliği ile bir hazırlık maçımız olacak. Kaymakam Mustafa Demir’e bize böyle bir imkan sunduğu için tekrar çok teşekkür ediyoruz."

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.