Cuma, Mart 21, 2008

Babaeski evinde mağlup

Babaeskispor, rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyemedi.

BABAESKİSPOR: 1 BÜYÜKÇEKMECESPOR: 2

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
3. Lige terfi maçları öncesi hazırlıklarını sürdüren Kırklareli şampiyonu Babaeskispor, kendisi gibi terfi maçlarına hazırlanan İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup şampiyonu Büyükçekmecespor'a sahasında 2-1 yenildi.
Terfi müsabakaları öncesi her iki takımın da oyuncuların son durumlarını görmek için çok sayıda oyuncuya forma şansı verdiği karşılaşmada, konuk takım Büyükçekmecespor, ilk yarıyı Serkan’ın attığı golle 1–0 önde bitirdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında yine sahada üstün bir oyun sergileyen Büyükçekmecespor, Aşkın’ın ayağından attığı golle skoru 2–0 yaptı. Ev sahibi Babaeskispor ise karşılaşmanın sonlarında Hakkı’nın ceza alanı üzerinden çok sert vurduğu mükemmel bir frikik golü ile yetindi. Karşılaşma, konuk Büyükçekmecespor’un 2–1 galibiyeti ile son buldu.

Mağlup olmalarına rağmen takımdaki oyuncuların son durumundan memnun olduğunu belirten Babaeskispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, "İstanbul’da nisan ayının ilk haftasında kuralar çekiliyor. Bunun sonucunda hangi gruplarda yer alacağımız belli olacak. Güçlü bir rakiple oynadık ve yaptığımız bu son hazırlık karşılaşmasında terfi müsabakaları öncesi takımdaki oyuncuların son durumlarını daha iyi görme şansımız oldu. Önümüzdeki 10 günlük kamp döneminde bu eksikliklerimiz üzerine ağırlık vererek çalışmalarımız sürdüreceğiz" dedi.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.