Pazartesi, Mart 10, 2008

İstanbul Kemahspor 'altın' buldu


ALTINORDU: 0 İSTANBUL KEMAHSPOR: 2

İstanbul 2. Amatör Küme 17. Grup'ta zirveden kopmak istemeyen İstanbul Kemahspor, Kartal Bulvar Stadı’ında Kartal temsilcisi Altınordu’yu 2-0 yenerek üç puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, takımlar pozisyon bulmakta bir hayli zorlandılar. Fizik gücünün öne çıktığı mücadelede 40. dakikada Osman’ın ara pasıyla topla buluşan Celal, ceza sahasına girmeden sert ve düzgün vurarak Kemah'ı 1-0 öne geçiren golü attı.

İkinci yarıya hızlı başlayan golü isteyen takım Altınordu’ydu. Sağlı sollu ataklarla Kemah kalesini yoklayan Altınordu takımı istediği gole direkler ve defans izin vermedi. Dakika 71’e gelindiğinde ‘atamayana atarlar' sözü bir kez daha gerçekleşti ve Kemah'ın golcü ismi Cem, kornerden gelen topu ceza sahasında düzeltti, döndü ve kaleci kaleci İrfan’ın uzanamayacağı köşeye sert vurarak sarı-lacivertli takımı iki farklı öne geçirdi. Mücadelenin 81. dakikasında Kemahspor’dan Deniz, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın bundan sonraki bölümünde başka gol sesi çıkmayınca, Kemahspor çekinerek geldiği Altınordu deplasmanından her iki yarıda attığı birer golle üç puanın sahibi oldu.
Bu gruptaki bir diğer maçta Üsküdar Anadolu, Çınarspor'u 4-o yendi.
Bu grupta Kozyatağı, Kemahspor ve Başıbüyük 3 maç sonunda 7'şer puanla ilk 3 sırayı paylaşıyor. Altınordu 3 puanda kaldı.

Kaynak: www.kemahlilar.com

Karşılaşma genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

Altınorduspor 3 maçta tek galibiyet alabildi.

Hiç yorum yok:

İFA ligde kaldı, Taçspor baraj oynayacak

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 2023-24 sezonu bugün tamamlandı. Çorluspor 1947'nin şampiyon olduğu grupta genel tablo belli oldu.