Pazartesi, Mart 31, 2008

B. Sinopspor geç açıldı


İstabbul A Gençler 2. Küme 4. Grup'ta zirve mücadelesi veren Bayrampaşa Sinopspor, zorlu maçta Sakarya İMÇ'yi 3-2 geçerek iddiasını sürdürdü.
Sahaya Emre, Tekin, Taylan, Emre, Abdül, Murat, Emrullah, Doğukan, Nurettin, İdris, Bayram tertibiyle çıkan Mor Menekşeler, Sakarya İMÇ'nin iki golüne engel olamayınca devreyi 2-0 yenik kapattı. İkinci yarı açılan B. Sinopspor, 75. dakikada durumu 2-2'ye getirirken, dakikalar 90'ı gösterdiğinde 3 haftadır sahneye çıkan Nurettin bir kez daha sazı eline aldı ve attığı golle Bayrampaşa Sinopspor'un 3-2'lik galibiyetini ilan etti. Bayrampaşa Sinopspor Kulübü Başkanı Sabri Ersoy, çok çekişmeli bir maç olduğunu belirterek iki ekibi de gayretlerinden dolayı kutladı. Bu arada maç öncesi, Bafra Belediyespor'a yapılan ilahlı saldırıda hayatını kaybeden teknik direktör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt için saygı duruşu düzenlendi. Bayrampaşa Sinopspor 6. maçında 4. galibiyetini alırken, Sakarya İMÇ 5. kez sahadan üzgün ayrıldı.

Çatalzeytinspor'a taziye ziyareti
Öte yandan cumatersi akşamı Bayrampaşa Sinopspor, Altınaslarspor ve İstanbul Bafrasporlu yöneticiler, geçen hafta silahlı saldırıda ölen Çatalzeytinspor Antrenörü Nihat Arı için Çatalzeytin Kulübüne başsağlığına gitti. Üç kulübün başkanları, Çatalzeytin camiasına başsağlığı dilerken, hain saldırıyı kınadıklarını belirttiler.

Katkılarından dolayı Sayın Sabri Ersoy'a çok teşekkürler.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...