Cuma, Mart 28, 2008

OSTİM Spor küme düştü

OSTİM Spor bitime 1 hafta kala Ankara SAL'a veda etti.

HABER: ALPER DOĞRU
Ankara Süper Amatör Küme'de bitime 1 hafta kala Jandarmagücü de terfilere katılmayı garantiledi. Kırmızı-Lacivertliler Pursaklar Belediyespor'a yenilmelerine karşın, takipçileri Çubukspor ve Adliyespor'un da kaybetmesiyle terfi bileti aldı. Sincan, Keçiören, Pursaklar ve Jandarmagücü'nden sonra terfilere gidecek beşinci takım Çubuk, Adliye veya Kazan'dan biri olacak.
Bu arada Demetevler Karadenizgücü ve Etimesgut Belediyespor'dan sonra düşmesi kesinleşen üçüncü takım OSTİM oldu. Hatırlayacağınız gibi yeşil-kırmızılılar 3.lige terfi maçlarında bir dönem çok başarılı maçlara imza atmışlar ancak üst üste 2 sezon Gazi Belediyespor ve Değirmenderespor'a finalde kaybetmişlerdi. Küme düşen dördüncü takım son hafta belli olacak.




1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ben istanbul takımlarından taşdelen sporda kalecilik yapıyordum şimdi ise gelecek sezobn için klüb arıyorum 1991 doğumluyum 1.84 boyunda kalecilik yapıyorum 3lig ve 2ligde oynadım şimdi ise ankarada top oynamak ve kendimi iyice geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim(05546278155) altin_kure@hotmail.com

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...