Pazar, Mart 30, 2008

Play-off'ta pazar sonuçları

HABER: BENAN DİKER

KIRKLARELİSPOR 4 YIL ARADAN SONRA TERFİDE

Babaeskispor'dan sonra terfiye gidecek takım Kırklarelispor oldu. Yeşil-Beyazlılar Evrenspor'la oynadığı ve 2-2 biten 120 dakikalık mücadele sonunda seri penaltı atışlarında rakibine 16-15 üstünlük sağladı ve terfi biletini kaptı. Babaeski’de oynanan maçta izleyiciler heyecan ve mücadeleye doyarken penaltılarda herkes gol sağanağı izledi.

ZONGULDAK’TA TERFİYE SON BİLET DM DİLAVERSPOR’UN

Zonguldak'ta Ereğli Belediye ve Zonguldak Belediyespor'dan sonra terfiye gidecek 3. takım Demir Madencilik Dilaverspor oldu. Maçın favorisi çıktığı mücadelede Ereğli Karadeniz önünde bir hayli zorlanan Kırmızı-Beyazlılar; 75. dakikada bulduğu golle maçtan 1-0 galip ayrılarak terfi bileti kaptı. Karşılaşma boyunca iyi oynayan Ereğli temsilcisi Karadenizspor iyi oyununu golle süsleyemeyip bir de maçın son 15 dakikasında gelen gole engel olamayınca terfiye katılma şansını kaybetti.

*Play Off maç sonucu bilgilendirmelerinde Zonguldak’taki arkadaşım Murat Yavuzer’e teşekkür ederim.

AMASYA’DA İL ÖZEL İDARE KÖY HİZ. ŞAMPİYON

Amasya şampiyonu, İl Özel İdare Köy Hizmetleri oldu. Amasya’da oynanan maçta Suluova Belediyespor’la karşılaşan Amasya İ.Ö Köy Hiz. 120 dakikalık mücadele 1-1 sonuçlanınca seri penaltı atışlarında rakibine 5-3 üstünlük sağladı ve terfi biletini kaptı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.