Cuma, Mart 21, 2008

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda illere göre gruplamalar belli oldu

2007-2008 Sezonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Organizasyonu Türkiye Futbol Federasyonu’nun Koordinatörlüğünde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, ve NIKE Firması tarafından düzenlenecek. Müsabakalar 63 ilden 108 takımın katılımı ile yapılacak.

Birinci kademe müsabakaları tarafsız grup merkezlerinde 6’şar takımlı 6 grupta,4’er takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 24 grupta oynanacak.

İkinci Kademe müsabakaları, Birinci Kademede grup birincisi olan 24 takımın katılımıyla 6 takımlı 4 grupta yapılacaktır.

Final müsabakaları ise İkinci Kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle İstanbul’da oynanacaktır.

İllere göre grupların dağılımı şöyle: (Büyük hallerini görmek için üzerilerine tıklayınız)

Önemli not: Niye takımlar yok diyebilirsiniz, hemen açıklayayım.. TASKK henüz resmi takımlar listesini vermedi çünkü halen kura çekimini yapmayan iller var. Bununla birlikte kurasını çeken iller de mevcut. Misal;

İzmir'den 27-30 Mart Balıkesir Grubu'na Urla Gençlik ve Altay, 28-30 Mart Çanakkale Grubu'na Ödemiş Bld ve Karşıyaka, 27-30 Mart Uşak Grubu'na Bucaspor gidecek. İstanbul ve Kocaeli de çekti ama ASKF'leri sitelerinde açıklama lütfunda bulunmadı.




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...