Pazar, Mart 23, 2008

İst. Bafraspor kendini affettirdi.

ALUCRA DOLUDERESPOR: 1 İST. BAFRASPOR: 4

İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Bafraspor, deplasmanda Alucra Doluderespor'u (Kasımpaşa semtinin takımı) 4-1 mağlup etti ve geçen haftaki Büyükderespor mağlubiyetini telafi etti.

Maça iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda İst. Bafraspor daha organize bir futbol ortaya koyarak kontrolü eline aldı. Maçın 28. dakikasında Fuat sağ taraftan geliştirdiği atakta içerideki Remzi'yi çok iyi görerek bir orta yaptı. Remzi de topu ağlarla buluşturdu (0-1).
Ev sahibi Alucra Doludere tekrar oyundaki dengeyi sağlamak için ataklarını sıklaştırmaya başladı ama konuk Bayrampaşa ekibi savunması ve kalecisiyle geçit vermedi. İlk yarı 0-1 sona erdi.

İst. Bafraspor Serkan'ın 53. dakikada attığı golle farkı 2'ye çıkarttı (0-2). Bu dakikalardan sonra evsahibi A. Doludere ataklarını sıklaştırmaya başladı ve bunun neticesinde 68. dakikada golü bularak farkı 12'e indirdi (1-2). Kontrollü oyununa devam eden İstanbul Bafraspor, hızlı ataklarına devam ederek rakip savunmayı zorladı. Bunun neticesinde 78. dakikada Vural ve 80. dakikada da Birol Özen'in golleriyle sahadan 4-1 galip ayrılmasını bildi.

Maç sonunda açıklama yapan İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal, "Bugünkü maçın zor geçeceğini biliyorduk ama rakiplerinin yapmış olduğu bireysel hataları çok iyi değerlendiren talebelerim skorun farklı olmasını sağladı Alucra Doludere iyi bir ekibe sahip. 3-4 net pozisyonlarında gerek savunmamız gerekse kalecimiz Mehmet Karataş üstün performans sergiledi. Geçen hafta Büyükderespor karşısında almış olduğumuz mağlubiyetin bir kaza olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Bu maçı farklı bir skorla almamız, futbolcularımın haftaya lider Özfatih'le oynayacağımız maça daha moralli çıkmasını sağlayacak. Bu zorlu maça da tüm spor severlerimiz davetlidir" dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.