Cumartesi, Mart 29, 2008

Dudullusporlu yıldızlar Fener'i devirdi

DUDULLUSPOR: 1 FENERBAHÇE: 0

Türkiye Yıldızlar Futbol Şampiyonası 1. Kademe Sakarya Grubu'nda Dudulluspor, Fenerbahçe'yi 1-0 yendi. Karasu'daki maçta iki ekip de temkinli bir futbol ortaya koydu ve son dakikalara 0-0 eşitlikle girildi. Maç bu şekilde bitecek derken, Dudulluspor kontratakla golü buldu. Maçın son iki dakikası oynanırken, Sami’nin vuruşunda top kaleciden Talat’ın önüne düştü, Talat kalecinin de yerde olmasını fırsat bilerek, topu uzak kalenin doksanına gönderdi. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca, Dudulluspor maçı 1-0 kazandı. Gruptaki diğer maçta Boluspor, Düzce Gümüşova Belediyespor'u 1-0 yendi.
Dudulluspor, 29 Mart Saat 15.00'de Boluspor ile karşılaşacak ve bu maçtan galip ayrılır ise, 2. kademe maçlarına kalıp, Türkiye’de ilk 24 takım arasına girecek.

Karasu'da Kamp yeri olarak, Vizyon Resort Otel'i seçen Dudulluspor'un Başkan Yardımcısı Ali Yazlı, otelden son derece memnun kaldıklarını ifade etti. Gündoğdu Grubu'nun, Karasu‘da Tersane inşa ettiklerini hatırlatan Ali Yazlı, sezon başında forma göğüs reklamı ile Dudulluspor kulübüne desteklerinden dolayı Zekeriya ve Yücel Gündoğdu'ya da müteşekkir olduklarını söyledi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

helal olsun biz yhaaa

Adsız dedi ki...

bekle bizi dudullu balıkesiede görüşürüz

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.