Pazartesi, Mart 31, 2008

Dudullu, Sakarya'dan şampiyon döndü

Türkiye Yıldızlar Futbol Şampiyonası ilk kademe Sakarya Grubu'nda mücadele eden Dudulluspor şampiyon oldu. Yeşil-Beyazlılar Fenerbahçe’yi 1-0 yendi. İkinci maçında Boluspor ile karşılaşan Dudullu bu maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Son maçında ise Düzce Gümüşova Belediyespor takımını 6-0 ile geçerek Sakaraya Grup Merkezi Şampiyonu olarak
2. Kademe maçlarına terfi etti.
İkinci kademe maçlarında İstanbul’dan Beşiktaş, Galatasaray ve Kartal profesyonel alt yapı takımlarının yanında, sadece Ümraniye'yi değil, tüm İstanbul’u temsil edecek olan tek amatör takım olarak Dudulluspor kaldı.
Türkiyenin en iyi 24 takımı arasına girmekten dolayı, son derece mutlu olduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Ali Yazlı, bu başarılarının da görmezden gelinmesinin, Dudulluspor camiasını üzeceğini söyledi.

Sponsorlar halen bölgenin küçük esnafı
Seyahat ve konaklama masraflarını karşılamakta zorlandıklarını ifade eden Ali Yazlı, 2. kademe masrafları için kaynak konusunda bölgemizin işadamlarından destek bekliyor. Dudulluspor tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakalandığını, bu başarıda en büyük katkının alt yapı hocaları Nuri ve Murat ile Genel kaptan Cemal beylerin olduğunu söyledi. Ali Yazlı aynı zamanda 200 kilometre mesafedeki Karasu’ya gelerek takımlarını destekleyen Dudullu taraftarına da, teşekkürü borç bildiklerini sözlerine ekledi.
12-14 yaş grubundan oluşan Dudulluspor Yıldız Takımı, 10-13 Nisan 2008 tarihleri arasında yeri bu hafta belirlenecek olan 4 ilimizden birinde, 6 takımlı gruplar halinde mücadele ederek, ilk dört takım arasına girmeye çalışacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gruptan manisaspor cıkacak kusura bakmayın

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...