Pazar, Mayıs 05, 2024

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybetmesiyle zirveye ortak oldu.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı orta saha mücadelesine sahne oldu. Her iki takım da risk almayınca neredeyse hiçbir ciddi pozisyonun olmadığı bir 45 dakika izlendi.

Konuk ekibin düşme korkusu yaşaması, Beylikdüzüspor'un da bir hava kurşununa kurban gitmemek için temkini elden bırakmamasıyla ikinci devrede de genelde ortada bir oyun vardı. Beylikdüzüspor son 10 dakikalık bölümde baskısını artırırken 85'te bir duran top pozisyonunda savunma oyunsusu Emir Sezgin'in kafa golüyle 1-0 öne geçti, maçı da 1-0 kazandı.



İshaklıspor deplasmanda Kartalspor ile 1-1 berabere kalınca Beylikdüzüspor ve İshaklıspor'un puanları 64'te eşitlendi. İki takımın ikili averajları aynı olduğu için, olası bir puan eşitliğinde 3. Lig'e yükselecek olan takımı play-off maçı belirleyecek.

Sarıyer Yenimahallespor ise son haftaya düşme korkusu ile girdi ancak Boğaz ekibi son hafta evinde iddiasız Küçükçekmecespor ile berabere dahi kalsa diğer maçlara bakmaksızın kümede kalacak.

Haber: İskender Kordu / istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.