Salı, Mart 29, 2022

Karadeniz İdman Ocağı, Değirmenköy'den istediğini aldı



İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta sezona çok iddialı giren iki ekibin randevusunda Değirmenköy 1963 SK sahasında Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı'na 3-2 mağlup oldu.

90'lı yıllarda İstanbul amatöründe mücadele eden ve kapanın iki kulübün (Değirmenköyspor ve Karadeniz İdman Ocağı) haleflerinin randevusunda ilk yarı Karadeniz ikinci yarı Değirmenköy üstündü.

Bu sezon resmi maçlara açılan Silivri Değirmenköy Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası mükemmel üstü bir heyecana sahne olan maçta son gülen konuk takım Büyükçekmece ekibi oldu. 

Konuk ekipten ilk yarı üç gol
Dolu tribünlere oynayan Değirmenköy kötü bir başlangıç yaptı. Hızlı başlayan Karadeniz takımı 24.dakikada Tunahan Işık’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ataklarını birbiri ardına gerçekleştiren konuk takım 34.dakikada Emrullah Özek ile durumu 2-0 yaptı. 42.dakikada Serhat Karadeniz durumu 3-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

Değirmenköy geç açıldı
İkinci yarıya ise Değirmenköy takımı hızlı başladı. Oyunun hakimiyetini tamamen eline alan Değirmenköy takımı 61.dakikada Mehmet Yılmaz ile durumu 3-1 yaptı. Müsabakanın 71.dakikasında ise sahneye çıkan Fatih Kırlangıç durumu 3-2’ye taşıdı. Maçın 88.dakikasında Değirmenköy takımının bulduğu bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Müsabaka konuk takımın 3-2 üstünlüğü ile noktalandı.

Haber: Engin Akın






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...