Pazartesi, Mart 28, 2022

Üç kırmızı kartın çıktığı maçta gülen Beylikdüzü

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu ilk hafta mücadelesinde grubun iki iddialı ekibi Beylikdüzüspor ile İFA  Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

3 kırmızı kartın çıktığı gergin doksan dakikayı penaltı golü kazanan Beylikdüzüspor klasman grubuna üç puanla "merhaba" dedi. 

Zorlu doksan dakikayı Bayram Başkan-Şenol Bektaş-Uğur Aydoğdu hakem triosu yönetirken, 4.hakem olarak Oğuzcan Duran görev yaptı.


Beylikdüzü ilk yarıda 10 kişi
Pozisyon açısından kısır geçen ilk yarının en akılda kalan iki pozisyonunda  Beylikdüzüspor Mehmet Arslan'ın vuruşunda gole çok yaklaştı. Deneyimli oyuncunun vuruşu yandan auta giderken, 35.dakikada rakibine kontrolsüz harekette bulunan Beylikdüzüspor kaptanı Furkan Aktemur direkt kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Rakibinin bir kişi eksik olmasından sonra oyunda üstünlüğü ele geçiren İFA golü bulamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. 


İFA 9 kişi bitirdi
İkinci yarının henüz başında Naci Bayraktaroğlu'nun kırmızı kart görmesi ile İFA da 10 kişi kaldı. Mücadele tam olarak taktik savaşına dönerken, 78.dakikada İFA ceza sahasında Oktay'ın açık eline çarpan top sonrasında mücadelenin hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mert Vurak skoru 1-0'a getirdi. Mücadelenin 86.dakikasında İFA Onur'un atılması ile 9 kişi kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakikada gülen taraf İstanbul Beylikdüzü oldu. 


Klasman grubunun iddialı iki ekibinin mücadelesinde pozisyonlardan ziyade kaos hakimdi. İki takım oyuncuları da kora kor mücadele sergilerken, atanın kazanacağı mücadeleden Beylikdüzü galip çıktı. Mavi-Beyazlı Beylikdüzü haftaya Bahçelievlerspor ile karşılaşırken, kırmızı-yeşilli İFA ilk haftayı 1 puanla kapatan Haliçspor'la oynayacak.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...