Pazar, Mart 20, 2022

Vefa Dudullu'dan rövanşı aldı serisini sürdürdü



Bölgesel Amatör Lig 6/2. Grup'ta kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Vefa SK sahasında Dudulluspor'u 4-3 yenerken ligin ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı aldı.

Fatih Mimarsinan Stadı'nda iki yeşil-beyazlı takımın maçında ev sahibi Vefa sahaa gri forması ile çıktı. Vefa 4. dakikada Musa Akarslan ve 39'da Bartu Kurtuldu'nun golleri ile iki farklı üstünlüğü yakalasa da Dudulluspor 45+4 ve 58'de bulduğu gollerle skoru 2-2 yaptı. Vefa 64'te Ertuğrul Köktürk ve 80'de Recep Akkemik ile farkı tekrar ikiye (4-2) çıkardı. 90+3'te Dudulluspor bir gol daha bulurken 90+6'ta Hüseyin'in kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldı. Maç 4-3 bitti. Maçta Dudulluspor'un gollerini Ataberk Kılıç (2) ve Emirhan Kahraman attı.



Gruptaki beş İstanbul takımı arasında üçüncü sırada yer alan ve doğrudan BAL'da kalmayı planlayan Vefa bu skorla yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Son 4 maçta 3. yenilgisini alan Dudulluspor'un ise ligde kalma şansı artık mucizelere kaldı.




HABER: ÇİYA ÖZDEMİR

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.