Pazar, Mart 20, 2022

Bağcılarspor cepten yedi



Bölgesel Amatör Lig 6/2. Grup'ta Bağcılarspor deplasmanda Yeniköyspor'a 1-0 mağlup oldu ve liderliği Bayburt 1918'e kaptırdı. Bağcılar ayrıca sezonun ilk yenilgisini aldı.

Sezonun kendisi için son deplasman maçını oynayan Bağcılarspor, kümede kalma yarışı veren Yeniköyspor karşısında istediği futbolu sergileyemedi. Yeniköyspor ilk yarıda Taha'nın ayağından bir penaltı kaçırırken devre 0-0 bitti. Maçın 61. dakikasında Engin Can savunmanın arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin bacakları arasından ağlara gönderdi: 1-0.




Bağcılar 10 kişi
68'de Bağcılarspor Ferhat'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Eksik kalan mavi-beyazlı ekip son bölümde tüm hatları ile saldırırken Yeniköyspor kontrataklarla çok etkili oldu. Ancak iki taraf da gol kaydına muvaffak olamadı ve maç 1-0 bitti.

Avantaj hala Bağcılar'da
Bir maçı eksik olan Bağcılarspor bu yenilgiyle liderliği Bayburt 1918'e kaptırdı ancak mavi-beyazlı ekip iki hafta sonra bu eksiği hükmen 3-0 Elmasbahçeler galibiyeti ile kapatacak. Bayburt 1918'e ikili averajda üstün olan Bağcılar, halen avantajlı durumda.




Yeniköy'de büyük sevinç
Grupta direkt küme düşen takım olmamak için mücadele eden Yeniköyspor ise önemli bir galibiyet aldı. Dudulluspor ile puan farkını 6'ya çıkaran Sarıyer temsilcisi şimdi gözünü 3 puan önündeki Vefa'ya dikti.

Haber: Mehmet Demiralp

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.