Çarşamba, Mart 30, 2022

Bağcılar Güneşlispor gençleriyle güzel



İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’ta Bağcılar Güneşlispor deplasmanda Tepebağ Kültürspor’u 2-1 yenerek ikinci maçından da galip ayrıldı.

Merkezefendi Stadı’nda oynanan maçta Güneşli ekibinin gollerini 47’de Ferhat Cankı ve 65’te Şafak Bingöl atarken Kültürspor’ün tek sayısı 81’de Batuhan Murat Öztürk’ten geldi. Bağcılar Güneşli böylece haftayı 6 puanla FK 1864’ün ardından averajla ikinci bitirdi.

Bu maçta konuk ekibin kadrosunda 1988 Doğumlu 1 futbolcu, 1999 Doğumlu 3 futbolcu, 2000 Doğumlu 1 futbolcu, 2001 Doğumlu 1 futbolcu, 2002 Doğumlu 1 futbolcu,
2003 Doğumlu 4 futbolcu yer alması dikkat çekti. Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Teknik Direktörü Adem Aktaş konuyla ilgili “A Takım yaş ortalamamız 20. Bu ülkede gençlere güvenmeyen meslektaşlarıma tavsiyem gençlere güvenin ve onları Türk futboluna kazandırın.  Sonuç ne olursa olsun kazanan gençlerimiz olsun” dedi.


Sayar: Gençlerin önünü açıyoruz
Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar da “Gerek alt yapımızdan gerekse scout ekiplerimiz tarafından yetenekli gençleri bularak kadromuza katarak gençlerimizin önünü açıyoruz. Alt yapın yoksa başarı elde etmen mümkün değildir. Yedek kadroda da 7 alt yapı oyuncumuz ile sahaya çıktık bu hafta” diye konuştu. Başkan Sayar “Öncelikle alt yapıdan sorumlu antrenörümüz Sefa İpek, A Takım Teknikr Direktörümüz Adem Aktaş, yardımcı antrenör Haktan Kahveci gençlerimizi iyi çalıştırıtorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.