Pazartesi, Mart 28, 2022

Bahçelievler başladı İstiklal bitirdi


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu ilk hafta mücadelesinde Osmaniye İstiklalspor ile Bahçelievlerspor Şenlikköy Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bahçelievlerspor'un ilk yarısını önde kapattığı karşılaşmada son sözü Osmaniye İstiklalspor söyledi ve zorlu doksan dakika karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 

Mücadeleyi Sezer Yalçın-Resul Kocameşe-Ömer Faruk Özkan hakem triosu yönetirken, Deniz Güven 4.hakem olarak görev yaptı.

Bahçelievler iyi başladı

Karşılaşmaya etkili başlayan Bahçelievlerspor Eyüp Çakar ve Semih Akgöz'ün organize ettiği atakta Samet Küpeli'nin düzgün vuruşu ile 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkili futbolunu sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip Hasan Zeren'in yüzde yüzlük gol pozisyonunda kaleci Hamza Özer'i geçemedi. İleri uçta Özgün Şala ile topa sahip olan ve pas oyununu sürdüren ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

İstiklal toparlandı, puanı kaptı

İkinci yarıda oyunda dengeyi kuran Bakırköy temsilcisi oyuna sonradan dahil olan Emre Şeker'in etkili futbolu ile puana uzandı. Ani gelişen atakta sol çaprazdan uzak direği gören Emre'nin vuruşu ağlarla buluştu. 


Uzatmalar nefes kesti

Her iki ekibin de skoru değiştirmek için ataklarını sıklaştırdığı sırada Bahçelievlerspor Fatih Köse'nin sert şutunda kaleyi bulamadı. Ani gelişen İstiklalspor atağında üç rakibinden topu kurtaran Enes Baydarman rakip alana geçti. Topu önünde bulan Oğuz Alp Tekin'in pasını Emre'ye aktardı. Emre'nin attığı gole benzer pozisyondaki vuruşunda top çerçeveyi bulamadı ve zorlu doksan dakika 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmayı çok sayıda sporsever takip ederken, her iki ekibin taraftarları da doksan dakika boyunca desteklerini sürdürdü. Osmaniye İstiklalspor haftayı BAY geçerken, Bahçelievlerspor ilk haftayı galibiyetle kapatan Beylikdüzüspor ile karşılaşacak.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

FOTĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 18 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...