Salı, Mart 29, 2022

Şile Denizspor'da ilk maç ilk galibiyet


İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup’ta Şile Denizspor sahasında Pendik Yenişehir Gençlikspor’u 4-1 yenerek ilk haftanın ardından liderliğe yükseldi. 

Tarihinin ilk resmi maçına çıkan yeşil mavili ekip bu özel maçı da kazanmış oldu. Şile Stadı’nda oynanan ve Semih Kökkıran’ın yönettiği maçın 15. dakikasında Şile Denizspor savunmasının arkasına sarkan Yunus Eraydın kaleci Şeref’le karşı karşıya kaldı ve Şeref’in solundan topu ağlara gönderdi. 32’de gelişen Şile Denizspor atağında sağ kanatta topla buluşan Burak Albayrak rakibini geçip sert bir vuruşla kaleci Abdullah’ı mağlup etti. İlk yarı 1-1 bitti.


56’da sahnede yine Burak Albayrak vardı... 56’da soldan ceza sahasına giren Emirhan topu penaltı noktasındaki arkadaşı Burak’a çıkardı. Burak’ın sert şutu Abdullah’tan döndü, bu futbolcu dönen topu tamamladı, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

63’te savunma arkasına sarkıp havadan gelen topu göğsüyle indiren Erdi Duran kalecinin solundan topu ağlara gönderdi, skoru 3-1 yaptı. 78’de kullanılan köşe vuruşunda Mutlu Altuntaş yapılan ortayı sol ayağıyla sert bir vuruşla tamamladı ve skoru belirledi: 4-1.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...