Salı, Mart 29, 2022

Gümüşyakaspor yara sardı



İstanbul 1. Amatör Küme 3. Grup'ta mücadele eden Gümüşyakaspor evinde ağırladığı Esenyurt Örnek takımını 6-1 yenerek ilk hafta Ormanlı deplasmanında aldığı yenilginin yaralarını sardı.

Değirmenköy Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan ekip konuk takım Esenyurt Örnek İdman Yurdu oldu ve kırmızı beyazlı ekip henüz 4.dakikada Bekir Palu’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonraki bölümde de konuk ekip daha üstün oynasa da ikinci golü bulamadı.

İlk gol konuk ekipten
Devrenin ortalarından itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı başaran Gümüşyakaspor 30. dakikada Orhan Kaya’nın attığı golle beraberliği sağladı. 7. dakikada Ali Ergin durumu 2-1 yaptı. İlk yarı 2-1 bitti.




Ev sahibi ikinci yarıya iyi başladı
Gümüşyakaspor ikinci yarıya adeta fırtına gibi başladı. İstanbul'un en batı ucunda, Tekirdağ sınırındaki Gümüşyaka Mahallesi'nin mavi-beyazlı temsilcisi 48'de Ali Ergin, 60'a Efe Can'la skoru 4-1'e getirdi.

Misafir takım 9 kişi kaldı
Örnek İdman Yurdu'nda 67'de golün sahibi Bekir Palu direkt, dört dakika ise Berkay Kavak ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. Dokuz kişi kalan rakibi karşısında rahatlayan Gümüşyakaspor 81'de Gökhan Karabulut ve 90'da Adem Hazır'la iki gol daha bularak maçtan 6-1 galip ayrıldı.

Gümüşyakaspor böylece sezonun ilk galibiyetini ve ilk puanlarını alırken Örnek İdman Yurdu 2'de 0 yapmanın üzüntüsünü yaşadı.

Haber: Engin Akın




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...