Salı, Mart 29, 2022

İstanbul ve Esenyurt Orduspor Çakıroğlu ile devam


İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden İstanbul ve Esenyurt Orduspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu Esenyurt Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde bulunan kulüp merkezinde gerçekleştirildi. 

Divan başkanlığını Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi divan üyeliklerini ise Celalettin Dervişoğlu ve Ayhan Doğan'ın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Osman Çakıroğlu, spor kulüplerinin dinamik yapılar olması gerektiğini söyleyerek "Bu nedenle her yeni sezon öncesi kongre yapmanın amatör kulüpler için daha faydalı olacaktır. İstanbul ve Esenyurt Orduspor olarak biz kahve köşelerinde, sokağın bataklığında çocuklarımızı gençlerimiz heba olmasınlar, spor yapsınlar diye bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelede bir tane bile çocuğumuzu spora ve topluma kazandırmak bizim için başarıdır ve bu başarıya giden yolda herkesten destek bekliyoruz" dedi.

"En büyük gücümüz Ordulular"
Sonrasında Osman Çakıroğlu başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerin oylarıyla yeniden seçildi. Çakıroğlu "Yeni yönetim kurulumuzun İstanbul ve Esenyurt Orduspor'u zirvelere taşıma mücadelesinde en büyük güvencemiz ve güç kaynağımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ordulular ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız olacaktır" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.