Pazartesi, Mart 28, 2022

Haliç Ayazağa'yı uzatmada yakaladı



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu ilk hafta maçında Ayazağaspor ve Haliçspor 1-1 berabere kaldı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Ayazağaspor 66. dakikada Yunus'un frikikten attığı golle 1-0 öne geçti. 90+4'te Haliçspor eşitliği sağladı. Hakemin 10 dakika uzatma verdiği maçta 1-1'den sonra iki takım da birer çok net fırsattan faydalanamadı.

Yorum
İlk yarıda kontrollü ve denk futbol sergilendi. Her iki takım da gol yemeden gol atma yolunda düşüncede olduğundan 2.bölge dediğimiz alanda futbol sergilendi. Hal böyle olunca ilk yarı golsüz geçildi.

İkinci yarıda yapılan değişiklikler işe yaradı ve gol pozisyonları üretilmeye başlandı. Ayazağaspor 18 alanı önünde kazandığı serbest vuruşu gole çevirince 1-0 öne geçti ve maç boyunca susmayan taraftarlarını sevince boğdu.

Haliçspor kenar yönetimi yediği gol sonrasında tüm kozlarını sahaya sürerek oyuna hakim olmayı düşündü ve bunda da başarılı olup beraberlik golünü buldu. 18 alanı içindeki bir pozisyonda bulunan golden sonrada oyunu rakip alana oynamaya başladı ancak galibiyet golüne yaklaşsa da atmayı başaramadı. Her iki takımda oynanan oyunun karşılığı olan birer puan ile sahadan ayrıldılar.


STAT: Avcılar Atatürk
HAKEMLER: Cihan Ataş, Nimet Altunkuran, Burak Menteşe
HALİÇSPOR: Özgür, Serhat (Doğukan 70), Berkay (Uğurcan 46), Volkan (Ergin 46), Ayhan, Fatih (Erkan 83), Kadirhan (Sinan 70), Batuhan, Ozan, Volkan, Hakan
Teknik Direktör: Adnan Keskin
AYAZAĞASPOR: Seyitcan, Yunus, Abdulkadir, Veysel, Mehmet, Sercan, Vedat (ilyas 56), Berkant (Taha 82), Ersin, Furkan (Sercan 70), Mert
Teknik Direktör: Mert Tay
Goller: Ayhan Güneş (90+4) / Yunus Topçu (66)

Haber: Erdem Sağolan






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.