Pazartesi, Mart 28, 2022

Silivrispor'dan Ereğli'de muhteşem zafer



Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta haftaya aynı puanla giren lider Silivrispor ve takipçisi Karadeniz Ereğli Belediyespor'un Ereğli'deki randevusunda gülen 2-1'lik skorla konuk Silivrispor oldu.

İlk maçta da rakibini 3-1 yenen İstanbul temsilcisi hem 1 maç eksiğine karşın 3 puan farkla liderlik koltuğunda 3 puanlık bir avantaj yakaladı hem de ikili averajda üstünlük sağladı. Fazladan oynayacak bir maçı da olan kırmızı-lacivertli ekip şampiyonluk yolunda çok ciddi bir avantaj elde etti.

Kdz. Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. Statta adeta iğne atılsa yere düşmeyecek kadar bir kalabalık taraftar topluluğu ev sahibi takımı 90 dakika destekledi. Tribünlerin taraftarlara yetmediği maçta Ereğlililer karşılaşmayı stadın kenarındaki bayırlarda, hatta evlerde izledi.




Silivri'nin golleri eski Ereğlililerden!
Maçın 42. dakikasında eski futbolcusu Ergin Gülle'nin attığı golle ev sahibi Ereğli ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İkinci yarının hemen başında, ilk yarıda Ereğli Belediyespor forması giyen ve kadro dışı bırakılan Sinan Uzun Silivrispor'u 2-0 öne geçirdi.

Ereğli attı, Silivri 10 kişi kaldı
Eflatun-beyazlı ekibi umutlandıran gol 69. dakikada Kadir'den gelirken 85'te Silivrisporlu Fatih kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Son bölümde Ereğli Belediyespor'un ağlara giden bir topu ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Bu pozisyona itiraz eden ev sahibi takım teknik direktörü Telat Özden kırmızı kart gördü.




Maçtan sonra hakeme ve Silivrispor’a büyük tepki vardı. Konuk ekip polis koruması altında sahadan çıktı.

Haber: Engin Akın

1 yorum:

67li... dedi ki...

Ey haberciler verilmeyen penaltı ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol kesilen ataklar tabi silivriye muhteşem dersiniz muhteşem olan taraftardi malesef İstanbul lobisi kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...