Pazartesi, Mart 28, 2022

Kartal ve Bayrampaşa Teknik, başladıkları gibi



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ilk hafta mücadelesinde normal sezonu 2. ve 4.grupta zirvede tamamlayan Bayrampaşa Teknikspor ile Kartalspor takımları Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda karşılaştı.

Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takımda eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma golsüz berabere sonuçlandı.

Kartalspor seyircisinin desteği altında oynanan mücadelede tempo zaman zaman yükselse de genelde düşük tempoda oynanan bir müsabaka oldu. Bu sonucun ardından takımlar klasman grubuna birer puanla başlamış oldular.

Kartalspor gruptaki ikinci haftayı bay olarak maç yapmadan geçirirken, Bayrampaşa Teknikspor ise Albayrakspor ile karşı karşıya gelecek.

STAT: Beylerbeyi 75. Yıl
HAKEMLER: Süleyman Yavaşoğlu, Burak Özer, Mustafa Cem Büyük
KARTALSPOR: Yiğit, Erdem, Fırat (Yunus Emre 67), Can, Erkam, Doğa, Kadir (Ensar 88), Burak (Rüstem 88), Bülent, Süleyman, Sergen (Serkan 76)
Teknik Direktör: Rıdvan Elmastaş
BAYRAMPAŞA TEKNİKSPOR: Afşin, Batuhan, Mert, Nuri Can, Mücahit, Furkan, Mehti (Yusuf 82), Ahmet (Sercan 82), H.İbrahim, Ferhat (Melikşah 77), Saruhan
Teknik Direktör: Ergün Gelen

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...