Pazartesi, Mart 21, 2022

Selami Ali Yeşil Saha'dan Kızıltepe'ye yardım eli



İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Selami Ali Yeşil Saha SK, Mardin Kızıltepe Spor Lisesi'nde okuyan öğrencilere ihtiyaç duyduğu spor malzemelerini sağlayarak Mardin'e gönderdi.

'Zeki çevik ahlaklı gençlik için, uyuşturucuya karşı harekete geçiyoruz' sloganı ile harekete geçen Üsküdar temsilcisi, çok sayıda spor malzemesi ve maskeyi, Mardin Kızıltepe Spor Lisesi'ne gönderdi.

Yeşil Saha Spor Kulübü olarak sosyal bir sorumluluk projesi olarak kurulduklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Özkan Oğuzatak, "Amacımız gençlerimize kötü alışkanlıklardan korumak, onlara spor yaptırarak topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmek... Önceliğimiz mahallemiz gençleri ancak imkanlar dahilinde ilimizin veya ülkemizin ihtiyaç sahibi gençlerine yardım elini uzakmak boynumuzun borcu. Kızıltepe Spor Lisesi'nin malzemeye ihtiyaç duyduğunu öğrenince kulüp olarak ne yapabiliriz diye düşündük ve karınca kararınca maddi gücümüzün el verdiği ölçüde spor malzemeleri edinerek Kızıltepe'ye gönderdik. İnşallah ilerleyen dönemlerde de böyle yardım kampanyaranı düzenleyeceğiz" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.