Cumartesi, Mart 26, 2022

Yeşilova Esnafspor klasman maçlarına hazır


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'ndaki ilk maçında Gülsuyuspor ile karşılaşacak olan Yeşilova Esnafspor'da futbolculara, yeşil-beyazlı yönetim tarafından moral ve motivasyon yemeği verildi.

Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yemekte Küçükçekmece Belediye Meclis üyelerinden Gökhan Aygün ve Bahadır Gönenç, Kulüp Başkanı Ahmet  Ulaş, Başkan Yardımcısı ve Futbol şube sorumlusu Cem Özel, başkan yardımcılarından Ömer Sayar, Onur Ayhan ve Metin Bayrak, Genel Kaptan Fettah Plakay yeşil-beyazlı futbolcular ile teknik ekibe moral verdi.



“Sizlere inanıyoruz”

Sezon boyunca aldıkları galibiyetlerle tüm taraftarlara büyük bir sevinç yaşatan yeşil-beyazlı futbolcular ile teknik ekibe Yeşilova Esnafspor Spor adına teşekkür eden Başkan Ahmet Ulaş, "Sizlere inanıyoruz. Süper Amatör Klasman maçlarında sizleri hep birlikte destekleyeceğiz. Bütün bir sezon gösterdiğiniz mücadeleden dolayı tüm oyuncuları ve Teknik ekibi kutluyorum. Sizler için ne yapsak azdır. Kısıtlı imkanlarla zoru başardınız" dedi.

"Elimizde çok kıymetli bir bilet var"

Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Cem Özel ise "Elimizde çok kıymetli bir bilet var. Bu biletin değerinin maçtan sonra da devam etmesi, daha da artması sizlere bağlı. İlk hedefimiz bu maçı almak onun için ilk saniyelerden itibaren forvetlerimiz golü, defansımız savunmayı düşünüp, ona göre odaklanacak. Centilmence mücadele temiz futbol sonrası galibiyet en büyük dileğimiz. Bunu başaracağınıza bizler tüm kalbimizle inanıyoruz. Çünkü bize bu güveni zaman zaman geriye düştüğümüz maçlarda son saniyeye kadar yaptığınız mücadele sonucu aldığınız galibiyetlerle gösterdiniz. Futbol 90 dakika, siz güçlü olduğunuzu ilk düdükten son saniyeye kadar göstermek zorundasınız. Mücadele, istek, azim, hırs sizden destek bizden. Takıma güveniyoruz, inanıyoruz, başaracağız” diye konuştu.



"Bu kulübe her zaman destek vereceğiz"

Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Gökhan Aygün de  “Kulüp Başkanımızı Ahmet Ulaş başta olmak üzere yönetim, futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Yeteneğiyle ön plana çıkan bu gençlerimizden bizler çok umutluyuz, inşallah başarılı maçlar çıkartıp beklentilere en iyi şekilde karşılık verecekler. Bizler tüm futbolcularımıza inanıyoruz, her daim yanlarındayız. İyi zamanda da kötü zamanda hep birlikte olacağız. Kazanmak ve kaybetmek futbolun doğasında vardır, önemli olan birlikte hareket etmektir. Bizler geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi her türlü şartta takımın yanında olacağız, destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.


"Gereğini yapacağınıza inanıyoruz"

Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Bahadır Gönenç de  “Böyle güzel bir camianın ferdi olmaktan gurur  duyuyorum. Bende kulüp Başkanımızı Ahmet Ulaş başta olmak üzere yönetim, futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız ve siz şampiyon kadrosunuz biz size güveniyoruz. Gereğini yağacağınıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe 

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.