Pazar, Mart 27, 2022

Gülsuyu Yeşilova Esnaf'a cezayı kesti


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu maçında Gülsuyuspor, maçı 9 kişi bitiren ve bir penaltı kaçıran Yeşilova Esnafspor'u 2-0 mağlup ederek gruba iyi bir başlangıç yaptı.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nin kırmızı-siyahlı temsilcisi 11 ve 90+5'te bulduğu gollerle sonucu giderken, ikinci yarıda bir topu direkten döndü. Küçükçekmece ilçesi Yeşilova Mahallesi'nin yeşil-beyazlı ekibi ilk yarıda 1-0 gerideyken bir penaltı kazandı ancak kaptan Regaip topu auta attı. Esnafspor ayrıca iki kırmızı kart görürken ikinci golü de sahada 9 kişiyken yedi.

Maçı TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür iki kulübün başkan ve yöneticileriyle izledi. İki takımın taraftarlarının da ilgi gösterdiği maç centilmence geçti.

STAT: İsmet İnönü (Çilekli)
HAKEMLER: Aykut Sergin, Batuhan Sarıgül, Mert Öztürk
YEŞİLOVA ESNAFSPOR: Elyamin, Emin, Özer, Halil İbrahim, Oğuz, İnan (Berkay 66), Nedim (Buğrahan 66), M.Tolga, Ömercan (Göksel 77), Regaip (Ferzan 77), Uğur (Ali Can 56)
Teknik Direktör: Selçuk Aydın
GÜLSUYUSPOR: Yunus Emre, Fethullah (Y.Emre Okur), Emre, Tarık, Hızır, İsmail, Türker (Nesimi 88), Oğuzhan (Enes 71), Mehmet (Emre 90), Mahsun, Ercan (Şenol 71)
Teknik Direktör: Orhuncan İlboğa
Goller: Ercan Kumcu (11), Mahsun Kılıç (90+5)
Kırmızı Kartlar: Emin (40), Halil İbrahim (90+4)

Haber: Efkan Bucak







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...