Pazar, Mart 27, 2022

Mega şampiyonluk kutlaması


Edirne Süper Amatör Lig B. Grubu’nu şampiyon tamamlayan Mega Genç Spor Kulübü, şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Mega Genç Spor’un yönetimi, futbolcuları, taraftarları, misafirleri ve eşleri katıldı.

Geçen hafta sonu Saraçhane’de oynadığı karşılaşmada Kirişhanespor’u 5-1 yenen Mega Gençspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Aşçıoğluspor karşısında şampiyonluk kupasını alacak. 

"ZORU BAŞARDILAR"

Mega Genç Spor Kulübü Başkanı Arif Kale, “Sezon öncesi kimse bizim şampiyon olacağımızı ya da başarı elde edeceğimizi beklemiyordu. Biz ise takımımıza hep inandık. Onlar da zoru başardılar” dedi. 

"ŞAMPİYONLUK BİR HAYALİN ÜRÜNÜ"

Mega Genç Sportif Direktörü Onur Selamsızlardan, "Benim ve bu kulübün kurulmasında geçmişte büyük emekleri olanların büyük bir hayali vardı. Yıldırım semtinin takımı olarak bir gün şampiyonluklar ve 3.Lig’in bir altı olan Bölgesel Amatör Lig’de bizler de yer alabilmenin düşlerini kurduk. Şu an geldiğimizde noktada Yıldırım’da yaşayan gençlerin umudu olan Mega Gençspor, Süper Amatör Lig B.Grubu’nun şampiyonu oldu. Önümüzde bir Play-Out finali var. Her işte bir hayır var. Allah’ın yardımları ile istediğimiz noktalara çıkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Haber: Mert Soylu




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...