Pazartesi, Mart 28, 2022

Alibeyköyspor sevinsin mi üzülsün mü?


Bölgesel Amatör Lig 6/1. Grup'ta kalma mücadelesi veren Alibeyköyspor hafta sonu sahasında Sultangazispor'u 5-1 yenerek son 4 maçında 3. galibiyetini aldı.

Son ikiye girmemek ve en azından baraj oynayarak ligde kalmak isteyen Alibeyköyspor'un bu haftaki maçı adeta "Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık" misali bir karşılaşmaydı zira turuncu-lacivertlilerin rakibi, kümede kalmak için en büyük kurtuluş biletleri olan Sultangazispor'du. Zira Şu anda gruptaki 5 İstanbul takımı arasında 4. sırada bulunan ve 3. sıradaki Beşyüzevlerspor'u yakalamaya çalışan Alibeyköyspor'un -7 puan önündeki Beşyüzevlerspor'u yakalayamaması halinde- baraj oynaması için Sultangazispor'un 3. Lig'e çıkması şart...

Tolga Kara'dan gollere devam

Bir yandan Sultangazispor'un şampiyonluğunu umarken diğer yandan son ikiye girmek istemeyen Alibeyköyspor bu şartlarda çıktığı maçta son derece güzel bir futbolla 5-1 galip geldi. Alibeyköyspor'un gollerini 35'te Mehmet Aktaş, 45'te Tolga Akyüz, 50 ve 74'te Tolga Kara, 51'de Samet Semiz attı. 

Sultangazi büyük fırsat tepti

Kafkasspor'un da yenildiği hafta galip gelmesi durumunda şampiyonluk için ciddi bir şans elde edecek olan ancak bunu değerlendiremeyen Sultangazispor'un tek sayısı 90+3'te Tacettin Tayfun Albayrak'tan geldi. Kırmızı-Lacivertli ekip bitime 2 hafta kala Görükle İpekspor'un 4 puan arkasında. 

Eğer Sultangazispor şampiyon olup ardından 3. Lig'e çıkamazsa, Alibeyköyspor  da İstanbullular arasında dördüncü kalırsa küme düşecek. Bu  nedenle Alibeyköyspor kalan 3 maçını kazanıp Beşyüzevlerspor'u geçmeye çalışacak.

Haber: Sabri Geçer

Fotoğraf: Alibeyköyspor Kulübü Resmi Facebook Sayfası

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...