Çarşamba, Mart 30, 2022

İstanbul Gençlergücü'nden gol şov



İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta ilk hafta maçında İstanbul Gençlergücü deplasmanda Gürzaferspor'u 6-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.

Bayrampaşa Belediye Stadı'nda oynanan maçı Arif Güner, Emirhan Arslan ve Hakan Akarslan yönetti. İlk yarısı biraz sert geçen maçta Gençlergücü 42'de Fırat Ezer'le öne geçerken 45'te Süleyman Aktar Gürzaferspor'a eşitliği getirdi. Devre 1-1 bitti.




10 kişiyle gol attılar
Rıfat Şengün yönetimindeki Gençlergücü ikinci yarıya fırtına gibi başladı. 53 ve 64'te Yavuz Genç, 64'te Muhammed Raşit Altunbaş, 68'de Mehmet Murat Sinanlı skoru 5-1 yaptı. Siyah beyazlı konuk ekip 70'te Ali'nin atılmasıyla 10 kişi kalsa da 81'de Efe Güvenç Kurtar'la bir gol buldu ve sahadan 6-1 galip ayrıldı.

İstanbul Gençlergücü Kulübü Başkanı Özgür Subaşı "Galibiyetten dolayı teknik ekibi ve futbolcu arkadaşlarımı kutlarım. İddialıyız, bu sezon zirveye oynamak istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.