Salı, Aralık 07, 2021

Elazığspor'a bir darbe de Arnavutköy'den


TFF 3. Lig 1. Grup'ta Arnavutköy Belediyespor evinde oynadığı Elazığspor maçını 2-0 kazanarak grupta 30 puanla ikinciliğini sürdürdü. İstanbul ekibi lider Batman Petrolspor'un 7 puan arkasında ikinci sırada yer alıyor.

İstanbul Bolluca Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası vasat bir mücadeleye sahne olan maçta ev sahibi Arnavutköy sonuca gitmekte zorlanmadı ve ihtiyacı olan 3 puanı rakip kaleye attığı iki golle almasını bildi. 

Maça ev sahibi takım hızlı başladı ve kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Önemli oyuncularından eksik bir şekilde maça çıkan Arnavutköy kapalı bir defans sergileyen Elazığ takımının hem defansını hem de kalecilerini aşmakta çok zorlandı. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle noktalandı. 

İkinci yarıya daha istekli başlayan mavi-siyahlı İstanbul ekibi müsabakanın 54.dakikasında Sergen Yakupçebioğlu ile gol perdesini açtı ve durumu 1-0 yaptı. 90+3'te Mustafa Acun skoru belirledi: 2-0.

Arnavutköy Belediyespor liderliğini sürdürürken bir dönem Süper Lig'de yer alan ancak son dönemde büyük maddi sıkıntılar yaşayan Elazığspor düşme hattında kaldı.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...