Pazartesi, Aralık 27, 2021

Eyüpsultan Kulüpler Birliği'nde Ali Rıza Yavuz dönemi



Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpler Birliği başkanlığına Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz seçildi.

Ali Rıza Yavuz Alibeyköy Sosyal tesislerinde yapılan olağanüstü kongrede oy birliği ile seçilerek görevi Murat Çelik’den devraldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyeti Başkanlığına İASKF As Başkanı Gökhan Ceyhan, Yardımcılığına Yahya Sünnetçi ve Avukat Seyfullah Yılmaz seçildi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve 2021/2022 tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik okunarak karara bağlandı.



Tek listeyle gidilen seçimde Ali Rıza Yavuz ve ekibi oy birliği ile göreve geldi.  Genel kurulda bir teşekkür konuşması yapan Başkan Ali Rıza Yavuz, “Bana ve yönetim kuruluna güvenip, bizleri desteklediğiniz ve seçtiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca tebrik telgrafları gönderen TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, Eyüpsultan Belediye Başkanımız Deniz Köken ve tüm dostlarıma da teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu

Haber: Öner Yığrık

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...