Cuma, Aralık 24, 2021

Küçükçekmecespor'a 25 dakika yetti



Ligin ilk 3 haftasında üst üste üç yenilgi alıp sonrasında 7 haftada aldığı puanlarla üst sıralara doğru tırmanan Küçükçekmecespor, Yeldeğirmenispor engelini de 3-1’lik skorla geçti.

Metin Oktay Stadı’ndaki karşılaşmanın ilk 25 dakikasında Eray Çoban, Tugay Tunç, Deniz Aydın ile üç gol bulan ev sahibi takıma Yeldeğirmenispor 67’de Barış Şur ile cevap verdi. Küçükçekmecespor sayısız gol fırsatından ve Mehmet Erim ile bir de penaltıdan faydalanamadı. Yeşil-beyazlı ekip böylece Süper Amatör Lig 4. Grup’ta yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Sıradaki rakip Kartalspor
Ligin son haftasını ‘bay’ geçecek olan Küçükçekmecespor ikinci yarının ilk maçında 1 Ocak’t evinde Kartalspor’u ağırlayacak. Ligde tek puanı olan ve son basamakta yer alan Yeldeğirmenispor ise pazar günü Spor Akademisi Stadı’nda Kartalspor’u ağırlayacak.

Toy: Hak eden kazansın
Son 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik alan Küçükçekmecespor Teknik Sorumlusu Halil İbrahim Toy “Sıradaki rakibimiz Kartalspor namağlup lig lideri... Onlara saygı duymakla beraber kendimize güveniyoruz. Özellikle iç sahamızda taraftarımızın önünde coşkulu oynuyoruz. Hak eden kazansın” dedi.

STAT: Küçükçekmece Metin Oktay
HAKEMLER: Deniz Güven, Yusuf Özalp, Uğur Soysal
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Sezer, Rıdvan, Muhammed (Mustafa 89), Tugay Tunç (Harun 72), Eren, Eray, Ayhan (Okan 89), Mehmet, Yiğit Talha, Emrah, Deniz (Gökhan 50)
Teknik Direktör: Halil İbrahim Toy
YELDEĞİRMENİSPOR: Safa (Buğra 60), Hüseyin (Abdullah 60), Murat Mehmet, Erberk, Efehan (Bahadır 60), Yunus, Turan, Tugay Yelce (M.Enes 49), Bircan (Zafer 49), Barış, Umut
Teknik Direktör: Aşkın Bingöl
GOLLER: Tugay Tunç (1), Eray Çoban (11), Deniz Aydın (24) / Barış Şur (67)

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...