Pazartesi, Aralık 27, 2021

Ağa'ydı, 'Bey' de oldu: Ayazağa Beylerbeyi'ni 2. yarıda geçti


Ligde yenilgisiz yoluna devam eden Ayazağaspor, taraftarının önünde çıktığı Beylerbeyispor karşılaşmasından 4-2'lik galibiyetle ayrılarak ilk devreyi 26 puanla Albayrakspor'un 4 puan önünde tamamladı.

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup 11. hafta karşılaşmasında Ayazağaspor, sahasında Beylerbeyispor'u konuk etti. Özer Bektaş, Ferit Özdemir ve Burak Bulut Hakem triosunun yönettiği karşılaşmaya sarı yeşilliler etkili başladı ve taraftarının da desteğiyle birlikte henüz ilk dakikada Berkant ile golü buldu. Konuk takımda 20. dakikada Furkan ve  32. dakikada Atakan'ın golleri sonrasında maçta skor 1-2'ye geldi. 35. dakikada İlyas skoru eşitlerken devre 2-2 sonuçlandı. 

İkinci devrede Ayazağaspor'un bu sezon attığı gollerde önemli rol oynayan Ersin bu maçta da boş geçmedi ve iki gol kaydederek gol sayısını 10'a yükseltti. Ersin 58. ve 76. dakikalarda gol bularak takımının galibiyet gollerini kaydetti. 4-2.

Karşılaşma sonrasında Ayazağasporlu futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla birlikte kutladı. Sarı yeşilliler puanını 26'ya yükseltirken, Beylerbeyispor 9 puanda kaldı.




Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.